[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
Ta przednia rejestracja to już tyle spotkań różnych miała
Teraz prezentuje się całkiem ładnie, byle już nic złego się nie działo -
Ta przednia
rejestracja to już tyle spotkań różnych miała
Teraz prezentuje
się całkiem ładnie, byle już nic złego się nie działoa mam więcej planów co do niego, głównie renowacja wnętrza
-
Hmm, czerwony smaczek nie jest jakiś rażący, więc nie wygląda to źle
-
a mam więcej planów co do niego, głównie renowacja wnętrza
Czyli nie sprzedajesz tylko inwestujesz? -
Czyli nie
sprzedajesz tylko inwestujesz?dokładnie tak
-kierownica i to co związane z nią (kierunki, swiatła klakson - to wszystko musi działać poprawnie)
-fotel kierowcy (będzie naprawiony)
-dwie tylne opony (wymieniam choćby jutro jak dostane zwrotnego maila od pewnego warsztatu)
-naprawa silnika - ale to na samym koncu jesli mnie bardzo wciągnie (uszczelki, pierścienie? najpierw musze zdiagnozować)
-po drodze myśle o zakupie lotki (najprawdopodobniej czarny kolor), ale też o pomalowanie klamek na ten kolorek
-taśmy pomiędzy szybami na zewn. (te czarne folie) przydałoby się zerwać i nakleić nowe niepozdzierane
-kierunki na błotniku też mogłyby być białe, skoro reszta przednich świateł jest biała -
- kierunki na błotniku też mogłyby być białe, skoro reszta przednich świateł jest biała
Kierunkowskazy
Zobacz u mnie czy się podobają
Ja też miałem sprzedawać i kupić Civica VI, ale z robotą się nie powiodło jak należy
U mnie w środku na szczęście wszystko gra - jedynie fotel kierowcy by się przydał nowy , bo aktualnie przetarty, a reszta jak nówki
Z silnikiem też ok, jedynie wahacze z tyłu i konserwacja od spodu, w przyszłości może drobne poprawki lakiernicze - kierunki na błotniku też mogłyby być białe, skoro reszta przednich świateł jest biała
-
Po namyśle ten czerwony grill nie jest aż taki zły...
Szybki sam przyciemniałeś? Jaką folią?
-
Po namyśle ten
czerwony grill nie jest aż taki zły...
Szybki sam
przyciemniałeś? Jaką folią?Plastek mi to zrobił folią 'średnią' raczej sredniej jakości
-
Zaraz jeszcze felgi wymyje i progi -
Co do tego fotela to...no brak słów - u mnie te same miejsca tylko może nie tak mocno i trochę zeszyłem...
-
U mnie w gsie na środkowej części siedziska i lewym boku opracia było dokładnie to samo. Widocznie taka przypadłość tych fotel. W końcu normalne foty robione normalnym aparatem
-
U mnie w gsie na środkowej części siedziska i lewym boku opracia było dokładnie to samo. Widocznie taka przypadłość tych fotel.
To już jest nas trzech -
To już jest nas
trzechdzisiaj dowiem sie jaki jest koszt ich naprawy
-
tak na szybko, jaki rozmiar opony bedzie nieco szerszy, ale wysokość ta sama lub bardzo zbliżona?
Mam na myśli 185/55/15
Może 195/50/15? -
Brałbym 185/55 lżej będzie może, aczkolwiek koło będzie wyższe niż 195/50
Mam 195/50 Toyo Proxes i nie narzekam, przy dobrym ciśnieniu fajnie się jeździ.
-
Tył musze wymienić, przód mam 185/55, a sa rzadkie i nie mogę znaleźć, więc szukam alternatywy
-
Tył musze wymienić, przód mam 185/55, a sa rzadkie i nie mogę znaleźć, więc szukam alternatywy
Więc 195/50 - ten rozmiar baaardzo popularny
a ten 185/55 to fakt, że nie ma tego dużo.
Chociaż na przód wolałbym węższe.A jakich konkretniej szukasz?
Nowe czy używki, masz jakieś wymagania? -
Używki na tył z konkretnym bieznikiem min 6mm, do 140zl szt w mazowieckim. Najlepiej warszawa : ,)
-
Pirelli P6 195/50/15
Pierwsze co rzuciło mi się w oczy i w tej cenie nawet nieźle.
Przekroczony limit cenowy o 1PLN na sztuce
Ale zastanów się, bo nieużywane. -
Dzieki tylko o montaż będę sie martwił ciekawe ile sobie liczą. Zaraz zadzwonie i pojadę kupię : )