[moje auto] Suzuki Swift GLX 1.3 mk4 5d - Suzi
-
dowiadywałem się na ten temat - mówią, że dobrze zawoskuje i nic się z nimi nie stanie jeśli będę uważał
-
dowiadywałem się na
ten temat - mówią, że dobrze zawoskuje i nic się z nimi nie stanie jeśli będę uważałJakoś tego nie widzę zbyt różowo... Alu i zima to dwa przeciwieństwa...
-
w pogotowiu 13stki w piwnicy
-
w pogotowiu 13stki
w piwnicyNo dobra Twój wybór...
Szpan będzie, ale zimą dużo łatwiej pogiąć alu, no i ta sól która zeżre wszystko(nie ważne ile wosku położysz, sól i tak go "zje")... -
panowie , to tylko felgi - nie ma sie co spuszczac. JAkby sól atakowała tylko felgi niestety atakuje cały samochód - też nie wyjedziecie nim z garażu?
jak się mocno zniszczą to kolega wpadnie do mnie znowu i jakieś kolejne ładne alusy mu ogarnę
-
No kolego z głową jeździmy a nie się obijamy
Właśnie prędzej swift przerdzewieje niż alusy na zimą się zniszczą a jak polysk straca to wypiaskować i pomalować na nowo
-
No kolego z głową
jeździmy a nie się obijamy
Właśnie prędzej
swift przerdzewieje niż alusy na zimą się zniszczą a jak polysk straca to
wypiaskować i pomalować na nowopierwszy samochód, trzeba się poobijać żeby mieć nauczkę
no, tez mam taka nadzieje co do alufelg
-
Felgi ładnie
wyglądają jak są wyczyszczone...
Tylko nie szkoda Ci
ich na zimę?! No chyba, że to będą Twoje "gorsze" alu i na lato wstawiasz
nówki sztuki 17" za 1000 zł/szt.Z jego jazdą to i tak je pognie na pierwszym krawężniku
Fajnie się prezentują, widziałem je na żywo w aucie Plastka
A mówili różni eksperci, że kierunek z mk3 nie pasuje do mk4-5
-
Patrząc jak ten samochód do tej pory wygląda, stawiam, że do końca zimy nie dojeździ w całości
-
Z jego jazdą to i
tak je pognie na pierwszym krawężniku
Fajnie się
prezentują, widziałem je na żywo w aucie Plastka
A mówili różni
eksperci, że kierunek z mk3 nie pasuje do mk4-5na krawezniki podjeżdżam tak czesto ze jestem zmuszony szczegolnie uwazac
-
-
Pierwsze święta w rodzinie...
-
Pierwsze święta w
rodzinie...nie nie, to juz po stole = D
-
nie nie, to juz po
stole = DAle ja mówię że pierwsze Święta Suzi w Twojej rodzinie...
-
Ale ja mówię że
pierwsze Święta Suzi w Twojej rodzinie...ahh no tak, trzeba było uczcić pamiątkowym zdjęciem
-
ahh no tak, trzeba
było uczcić pamiątkowym zdjęciemNo to oby teraz jeździła do następnej gwiazdki bez większych przygód typu przycierki, połamane zderzaki itp. itd.!
No i jak spadnie śnieg to się trzeba na jakiegoś spota umówić... -
No to oby teraz
jeździła do następnej gwiazdki bez większych przygód typu przycierki, połamane
zderzaki itp. itd.!
No i jak spadnie
śnieg to się trzeba na jakiegoś spota umówić...po 10-tym stycznia to auto będzie zrobione od góry do dołu, juz bede uwazał
i chetnie : )
-
A mówili różni
eksperci, że kierunek z mk3 nie pasuje do mk4-5to zobacz ile tam jest taśmy na kitowane
po 10-tym stycznia
to auto będzie zrobione od góry do dołu, juz bede uwazałzrób go na wiosnę, dobra rada.
-
to zobacz ile tam
jest taśmy na kitowaneTo był żart sceniczny, Gienku
zrób go na wiosnę,
dobra rada.Ja bym kupił nakrętki antyzłodziejskie do tych fajnych kółek
-
To był żart
sceniczny, Gienku
Ja bym kupił
nakrętki antyzłodziejskie do tych fajnych kółekaż tak bardzo nie wierzysz w nasz naród? : |
a tej taśmy jest tak dużo, bo brakuje kawałku zderzaka, światło aż tak bardzo się nie różni