[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Jeśli były zrobione
tak jak zderzaki swego czasu to dobrze, że już ich nie ma...znalezc fotke ?
Wyciągać turbo i
wkładać do jakiegoś zdrowego silnika w zdrowej budzieo to to tototo
-
znalezc fotke ?
Szukaj
Jak ten silnik byl tak remontowany jak robiona byla buda...
-
Wlasnie mialem to samo napisac
-
Weźcie mnie nie straszcie
Głowica na Krasnobrodzkiej była robiona
-
Weźcie mnie nie
straszcie
Głowica na
Krasnobrodzkiej była robionataa a w wcześniej cały silnik w RallyProject...
-
No to znaczysie lotto - raz im wyjdzie, raz nie zauwaza ze tlok ma 1mm luzu
-
Mam nadzieję że wirnik turbiny nie ma 1mm luzu
-
A ten silnik dalej z ori przeplywka? KLIK bo chyba temat 3 lata temu sie urwal
-
To auto w ogóle wyjechało z podwórka? jeździło?
-
znalezc fotke ?
o to to tototoDawaj Np. ze zlotu Warszawskiego. Moje fotki gdzieś wcięło
Mam coś takiego tylko -
Przynajmniej wiadomo że kiedyś jeździło Pompa paliwa jest taka sama w mk1 jak w reszcie? Powinno być ją słychać chyba. Ma ochotę zapalić ale chyba paliwa nie dostaje
Niebieska teczka w operacji tuning jak nic dobrze ze już teraz tak nie straszy
-
Teraz już teczka z napisem tvn turbo jest, co nie zmienia faktu że "do piekła!"
-
Chciałbym zobaczyć jak Tede opisuje to cudo
-
Podeslijcie mu to
-
Pompa nawet jak sie troszke rozni, to z "nowego" swifta da sie przelozyc potrzebne rzeczy (sama pompka, osprzet z mk1).
-
Zmierzyłem kompresje jest po 14.5bara i udało się to odpalić ale tylko na gazie na benzynie jakoś nie chciał nie wiem co tam namieszane jest jakby wtryskiwacze nie działały a ten gaz to też jakby idzie bezpośrednio do kolektora... Ogólnie silnik ładnie chodzi równo i cicho, ale nie zdarzyłem nagrać filmiku bo gaz się skończył
-
bo masz I gen gazu wiec gaz leci bezposrednio do kolektora ;p nie spodziewaj sie tam wtryskiwaczy gazowych
jak silnik był składany z głowa i na dobrych czesciach to ok . Powinnien troche pochodzić
-
ta tylko kable do wtryskiwaczy są jakieś dodatkowe i idą do emulatora jakiegoś... ja tam się nie znam na gazie, samochód powinien zapalać się na benzynie czy od razu na gazie? no i na tej benzynie w ogole nie chodzi... takie rzeczy jak tps itp są odłączone jak zresztą cały komp to może byc powodem?
Tam w ogóle jakieś cuda na kiju są pompa paliwa jest odłączona, kable zasilające pocięte jak pompę do prądu podłączyłem to zaczęło ciec z listwy paliwowej.. okazało się ze na jednym wtryskiwaczu w ogóle uszczelki nie było na dodatek pod jedna śruba mocująca listwę były 2 podkładki~~
-
do wtrysków idą tylko dwa kabelki które odlaczaja wtryski po przelaczeniu na LPG
kabelki idą do emulatora . W twojej instalacji gazu nie ma nic wiecej jesli chodzi o wcięcie sie w wiazke oryginalna , bo mk1 nawet nie miał sondy lambda wiec nie wiem co tam jeszcze jest namodzone
ogolnie wywalilbym wszystko w trybie natychamistowym i odpalil jak czlowiek z osprzetem MK3 w budzie Mk3 z skrzynia od MK3.
uchwyty w bloku silnika są też ciut inne , ale podobno pasuja po lekkiej rzeźbie lub jej braku
-
No wiem ale to kurcze taki przyjemny samochodzik chętnie bym się nim najpierw przejechał