[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
@Dżizas, jak ja słucham że młodsi narzekają jakie to oni auto wygodne muszą mieć to mnie krew zalewa :p, Swift bez betonowego zawieszenia i kubłów zamiast foteli to luxus. A i weź tak nie przeklinaj, bo my tu nie w barze jesteśmy tylko na kurturarnym forum, a tak w ogóle to ja żadnego swifta nie mam, znaczy mam, ale to tylko skorupa obecnie :p A no i fajnie że dałeś znak życia, można zrobić staro swifto słownikowego spota :) Bo że mnie to taki tatę robi się z zachowania :/
-
Ano bardzo chętnie bym się ustawił, nawet niekoniecznie na hot dogi w Ikei, może być na bogatości gdzieś dalej, w końcu jak się gaz załączy to hulaj dusza, piekła nie ma, pedał w podłodze xD
Nie no na taką uroczystość to bym nawet Swifta zatankował, bo ostatnio robiłem to chyba na Wielkanoc rok temu.
-
@Dżizas napisał w [moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi:
tym bardziej, że to w końcu tylko Swift, a nie Mercedes SL 500 :>
Tak szczerze powiedziawszy po ponad 10 latach posiadania Swifta stwierdzam, że to "aż", a nie "tylko" Swift! ;) Mercedes?! Serio już tak zdziadziałeś? XD
Zresztą nic dziwnego jak za 7tys można kupić np pełnoletnie Mini bez grama rdzy
Wiesz dlaczego Mini można za tyle kupić? Bo to dziadostwo... :P Ani to ładne, ani szybkie, ani ekonomiczne, ani tanie w utrzymaniu. Jednym słowem: SZAJS! :)
No i z racji, że to relikt, tym bardziej w tej wersji zachowam go sobie, może (jeśli się nie utleni do tego czasu) za x lat będzie równie ceniony co Datsuny Z i inne Celicy 1 gen :P
Mój Swift ma u mnie dożywocie, choćby nie wiem co. ;)
Bo zapaleniec to zaraz by zwieśniaczył i zmarnował, pomalował zderzaki pod inny kolor czy inne głupoty porobił :P
Heh! Czyli to nie Twój Swift był biały z żółtymi zderzakami? XD
@BPX33 Likaon to z tego co fora przeglądałem w sierpniu bodajże zezłomował Swifta.
Tamtego może i nie, ale innego już tak... :P
Przeżywały karczemne awantury za wyrwanie klamki, która jak to klamka w Swifcie była ułamana przy sprężynce i trzeba było jej przednią część przytrzymać kciukiem i delikatnie pociągnąć chcąc wysiąść (a nie kurwa szarpać jak w Autosanie).
Fart, że żadnej nie mam, bo już by leżała zakopana w lesie, gdyby mi urwała klamkę! :D
Swoją drogą nie spodziewałem się tak szybkiego odzewu patrząc na ogólną agonię forum. Brawo Wy :>
Ja tam na forum jestem praktycznie codziennie. ;)
No, ale w końcu miało się kiedyś jednego z najładniejszych Swiftów w Polsce (czyli tak do roku po wizycie u lakiernika) :D
Felgi masz fajne, ale te żółte zderzaki... :P To tak jakbyś miał dziewczynę z piersiami Pameli Anderson, a twarzą Anny Grodzkiej.
-
Ja też do spotowania zawsze chętny 😁
-
@pacior napisał w [moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi:
Ja też do spotowania zawsze chętny 😁
Ja też, jeśli to będzie lipiec 😂 8-20.07 będę luźny w PL, mogę zajechać Saabem xd
-
@Gooral spokojnie, jak na maj mazowieckie się rozkręci to można przytulić do nocnych wyścigów itd, zawsze grono znane będzie a i popatrzeć na upalanie będzie można.