[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Czyli kiedy Twoja litrówka* będzie w pełni na chodzie?
-
- i trzysta
-
-
Jeśli to wina samych popychaczy to już jest w pełni sprawna można powiedzieć a że 1.3d to już inna kwestia, jak coś innego to pie***le sprzedaje na części
-
nalej olej do diesel'a wcześniej ta głowica śmigała na takim oleju i było cicho, pewnie jej tego brakuje
-
Podwozie pomimo, że nie widziało bitex-u prezentuje się całkiem przyzwoicie jak na te lata
-
Jeśli to wina
samych popychaczy to już jest w pełni sprawna można powiedzieć a że 1.3d to już inna
kwestia, jak coś innego to pie***le sprzedaje na częściwlasnie odwiedzil mnie kurier, dzis bedzie wiadomo czy tylko popychacze jak padnie to kupisz opla
-
W sumie to po zobaczeniu opla to też mam duże wątpliwości co do suzuki
-
Pokażcie tego Opla
-
a że 1.3d to już inna
kwestiaPowinieneś się cieszyć, bo pewnie ze 300Nm pyknie.
-
wlasnie odwiedzil
mnie kurier, dzis bedzie wiadomo czy tylko popychacze jak padnie to kupisz oplaWłaśnie tak chyba zrobię albo sam silnik od opla do swifta
W sumie to po
zobaczeniu opla to też mam duże wątpliwości co do suzukiTrzeba było się przejechać to już w ogóle
-
Czasem ponosi mnie fantazja, więc wolę popatrzeć
-
Sporo się wyjaśniło, wygląda na to że kółko na wałku ssącym (samo z siebie chyba) zrobiło się regulowane Wyszczerbiło się w miejscu gdzie ta wypustką z wałka wchodzi, czyżby 64nm było za mało Już nie będę mówił czuje kółka zostały założone żeby nie rodzić agresji
Zdarzyło się komuś kiedyś coś takiego, ewentualnie czy zacinający się zawór mógłby przekosić kółko?
-
juz niewiele brakuje mu do r13b tamten tez mial zmienne fazy rozrzadu
-
No tylko 1 przed 80km na dobrą sprawę brakuje
-
Sporo się
wyjaśniło, wygląda na to że kółko na wałku ssącym (samo z siebie chyba) zrobiło się
regulowane Wyszczerbiło się w miejscu gdzie ta wypustką z wałka wchodzi, czyżby
64nm było za mało Już nie będę mówił czuje kółka zostały założone żeby nie
rodzić agresji
Zdarzyło się komuś
kiedyś coś takiego, ewentualnie czy zacinający się zawór mógłby przekosić kółko?Mi się kiedyś zdarzyło A w zasadzie już kupiłem z takim.
Ale to była regulowana "samoróbka" niskiej jakości a nie seryjne kółko... -
Obejrzałem filmik z podpisu i jestem w szoku - nawet marchewy z wydechu lecą jak w WRC
Kupiłeś taką, czy sam wszczepiałeś serce z vectry GTS?
-
Kupiłeś taką, czy
sam wszczepiałeś serce z vectry GTS?A to nie przypadkiem ten silnik z Nexii?
-
Ty to 100 lat za murzynami jesteś Jeśli założyć że silnik z nexii był 1 to obecny jest 4 bodajże
-
Ty to 100 lat za
murzynami jesteś Jeśli założyć że silnik z nexii był 1 to obecny jest 4 bodajżeJa nie zużywam silników w takim tempie...
-
To co pany kiedy spot
-
To masz w końcu sprawne te 80 kunia ?