[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Tia, rzygnie olejem spod dekla albo turbiny i kicha, znowu brudne Miłe dla oka, trzeba przyznać
-
Tragedii nie ma
Opukałem newralgiczne miejsca młotkiem i żadnych nowych dziur nie ma
Na wiosnę trzeba będzie trochę poprawić bo powierzchowna rdza wychodzi zwłaszcza z tyłu
-
Tragedii nie ma
Opukałem
newralgiczne miejsca młotkiem i żadnych nowych dziur nie ma
Na wiosnę trzeba
będzie trochę poprawić bo powierzchowna rdza wychodzi zwłaszcza z tyłuSzybko to spawaj bo za chwilę nie będzie do czego
-
przed spawaniem wstrzyknij strzykawa tawotu
-
towotu, i może to zrobić po spawaaniu
-
Nawet lepiej zrobić to po spawaniu
-
Swift już jeździ
Ciekawe jak długo bo coś tam stuka
-
dobry
http://www.youtube.com/watch?v=VsAjvyDWYIk&feature=youtu.be
maly dowod dla niedowiarkow a mowilem ze jak szalec to zamawiac nowa hydraulike z serwisu
-
mistrzu jakie masz obroty na zimnym??
-
jak sciagales pokrywe zaworow to uszczelniales ja jakims silikonem czy cos??
-
Ciężko powiedzieć jak wszystko zapowietrzone i rozregulowane, dopiero jutro rano się okaże
Nowa uszczelka + trochę dirko
-
a gdzie dorwales uszczele i za ile ?:P
-
Swift już jeździ
Ciekawe jak długo
bo coś tam stukaJa zawsze twierdziłem i nadal twierdzę, że japońskie silniki są dobre dopóki, doputy ich się nie rozkręci
-
maly dowod dla
niedowiarkow a mowilem ze jak szalec to zamawiac nowa hydraulike z serwisuja Ty żyjesz
-
Boshe, taką uszczelkę pewnie wszędzie dostaniesz ja miałem w komplecie z całym zestawem na górę z Cermotoru, ale i w intercarsie są i na necie dostaniesz na iparts albo eautoparts i pewnie w każdym motoryzacyjnym ci przywiozą jak będziesz chciał koszt to koło 20zł
Tyaa taki był dobry, że trzeba było go jednak rozkręcić
-
Aż chce się krzyknąć: "Daj mu!"
-
Aż chce się
krzyknąć: "Daj mu!"Chyba: "Dej mu na zimnym!"
-
Chyba: "Dej mu na
zimnym!"Widocznie deli mu na zimnym i teraz coś stuka
-
no jeszcze sie uchowalem przed swiatem co do stukania jak sie z 3 20-letnich silnikow zaklada uzywane szklanki to chyba ma prawo ktorys dawac czadu druga kwestia to ze zalany jest 5w50, szklanki pewnie pracowaly w troche innym srodowisku bardziej pomiedzy 15w40 a motodoktorem
p.s uszczelke to nawet ja mam na stanie pod pokrywe gti
-
u mnie szklanki mają to do siebie że jak długo stały to muszą pochodzić dłużej w wyższej temp i wszystko cichnie. Wiec jak auto pojeździ na pewno wszystko się ogarnie .
Ciekaw jestem jak taki silnik będzie latał. Docieranie 500km? Będziesz na hamowni ? Z ciekawości sprawdziłbym ile wyszło na tych tłokach od vitary