[moje auto] Dżizasowe biało-żółte GTi
-
Chyba w środku jest jakiś zatrzask.
Jak się pociągnie i pobuja troszkę to zejdzie.
Sporo siły mnie kosztowało, ale zdjąłem kiedyś -
Rączki jeszcze nie zdjąłem, ale ogólnie lipa jest trochę z tymi szynami bo to cały mechanizm w jednej części a myślałem żeby wypiaskować i pomalować proszkowo jak resztę elementów bo te mocowania fotela do podłogi strasznie pordzewiałe... Bądź co bądź fotel udało się rozebrać i bez tego i teraz wygląda tak
-
mocowania fotela do podłogi strasznie pordzewiałe...
Przecież możesz same mocowania do podłogi wymienić - te szyny z tego co pamiętam mi sie udało rozłożyć... wymień je po prostu
-
-
juz na pw sie wyspowiadac jakie koszta
-
Swift zamienia się w kanapowóz...
-
bo to bedzie swift All Inclusive
-
bo to bedzie swift
All InclusiveSwift GTi Cadillac Edition
Dzi*ki, szampan i lasery
-
Swift GTi Cadillac
EditionOh my gosh!
Dzi*ki, szampan i
laseryDzięki?
-
A ja myślałem że , koks, tajski boks
Smiszne to obicie -
to jest pik chcialem miec srodek fotela pikowany, juz oddawalem do tapicera a ten powiedzial ze wypralem to i ze nie bedzie mogl wziasc pod wzor bo sie skurczylo, wiec dupa a jak normalnie na fotel nakladalem to przylegalo
-
No chciałem żeby były wyraźne wgłębienia od piku więc zrobione na 1cm gąbce bo tak na próbkach lepiej wyglądało, ale równie dobrze wystarczyło by na 0.5cm... Pik na płasko odpadał, chociaż wtedy byłoby najłatwiej z dopasowaniem. Przy dachowaniu będę miał mięciutko, nie poobijam się
-
Przy dachowaniu będę miał mięciutko,
nie poobijam sięPo dachowaniu to członki Twojego ciała będą rozrzucone w promieniu 0,5 km od auta...
-
E tam swift by się ładnie zgniótł jak puszeczka i wszystko było by skondensowane
-
kurde to ja sobie chyba kask do cabrio kupie
-
Jakiś pałąk za fotelami mógłbyś zorganizować, bo te słupki przednie to są na tyle miękkie że się pod naporem wiatru uginają
-
wiem myslalem cos ale jeszcze nie mam pomyslu jak zrobic zeby dach sie chowal
-
Muahahahah
-
fap fap fap Bonkers!!
No piknie piknie, szykuj toto na letniego spota -
całe w alcantrze byłby po prostu boskie
Nawet w Twojej wersji "lans" są OK