[moje auto] Swift GL 1.0 Mk IV '98r. by BPX33
-
bez tego to swift co najwyżej pierdzi z kieszeniami
ale ja się nie znam
-
Panie, a jak mi się znowu klamka uwali to jak ja ją wymienię?!
-
Panie, a jak mi się
znowu klamka uwali to jak ja ją wymienię?!od czego ma się inne sprzęty, nie ma problemu ... i tak musisz drzwi rozebrać i tak ...
-
ALE MASZ ŁADNIE W
BAGAŻNIKUJeździ tylko to co potrzebne i to w odpowiednim do tego miejscu czyli składanym koszu.
Jedyne co poza koszem to dwie parasolki, kilka śrubokrętów(ale zablokowanych koszem, także nie latają po całym bagażniku), klucze oraz kilka szmatek i od dziś przymocowana gaśnica. -
Postanowiłem dziś
wreszcie zabrać się za zamontowanie stojaka do gaśnicy w bagażniku.Wiercić dziury w całkiem przyzwoitych plastikach...
Pod siedzeniem na pewno nie było jej źle
bez tego to swift
co najwyżej pierdzi z kieszeniamiCo to za jakieś płyty ekranujące poprzykręcane? Czy też może służą do dekapitacji podczas strzału w bok?
-
Pod siedzeniem na
pewno nie było jej źleWłaśnie, że było, bo latała!
-
Moja jest dobrze wychowana i nie lata
Zawsze mogłeś zaczepić zawleczką o którąś z linek pod siedzeniem
-
Zawsze mogłeś
zaczepić zawleczką o którąś z linek pod siedzeniemNo pomysł godny nagrodzenia Noblem. A przy hamowaniu PUF! i nagle wszędzie biało...
-
Co to za jakieś
płyty ekranujące poprzykręcane? Czy też może służą do dekapitacji podczas strzału w
bok?poczytaj o CA to będziesz wiedzieć co to jest i czemu to służy
-
pod siedzenie nigdy bym nie wsadzil wpadla by pod pedal i kto wie co by sie stalo
-
Przyznam, że mam sporo mniej wsadzonych wygłuszeń, także przy tym co jest na zdjęciu mam fuszerę odwaloną na bogato
-
pod siedzenie nigdy
bym nie wsadzil wpadla by pod pedal i kto wie co by sie staloI właśnie dlatego "wyjechała" do bagażnika.
-
Tak, tak
Panie władzo nie mogłem zwolnić bo mi gaśnica wpadła pod pedał hamulca
-
pod siedzenie nigdy
bym nie wsadzil wpadla by pod pedal i kto wie co by sie staloa druga sprawa - przy dzwonie czołowym łamie stopy kierowcy, bo jest jak pocisk
-
bez tego to swift
co najwyżej pierdzi z kieszeniami
ale ja się nie znamTo są Twoje drzwi? Jaką średnicę dystansu masz i jaki szeroki jest? Tą płytkę, na której jest osadzony dystans tylko kleiłeś?
-
To są Twoje drzwi?
Jaką średnicę dystansu masz i jaki szeroki jest? Tą płytkę, na której jest osadzony
dystans tylko kleiłeś?Widać, że nitowana i tylko chyba uszczelniona jakąś masą
-
To są Twoje drzwi?
nie sąsiada
Jaką średnicę dystansu masz i jaki szeroki jest? Tą płytkę, na której jest osadzony
dystans tylko kleiłeś?sąsiad mówi że ma 165 mm, szerokości nie pamięta, a sposób mocowania widać
Widać, że nitowana
i tylko chyba uszczelniona jakąś masąsam jesteś uszczelniona
-
sam jesteś
uszczelnionaDobra, zakitowana, zaklajstrowana, łorewer
A silnik dalej pije więcej oleum niż benzyny?
-
Dobra, zakitowana,
zaklajstrowana, łoreweruj tam uj tam
A silnik dalej pije
więcej oleum niż benzyny?sąsiad mówi że z wydechu fajnie strzela
-
Kolega rav52v przedstawił już jak wygląda to u niego. Teraz pora na mnie.
Dzień:
Noc:
Noc w ogóle nie oddaje rzeczywistości. Musicie wierzyć na słowo, ale jest dużo jaśniej...