[moje auto]Suzuki Swift GL 1.0 5d '93r.
-
Ukończona, wkońcu.
Niestety któryś z utworów spowodował, że ktoś się upomniał o prawa autorskie i lipa,
nie ma już całego uroku w tym filmie. Musiałem podłożyć jakieś dziadostwo które
średnio pasuje ...Wrzuć na Vimeo - może tam będzie działać ?
-
hehe no niby podmieniłem dźwięk a tu wrócił oryginalny, przygotowany przezemnie, ciekawe
-
Ukończona, wkońcu.
Pięknie.
Ps. znowu Cię widziałem, tym razem w okolicach Bramy P.
Od razu rzuca się w oczy.(jak zobaczysz srebrną, szpachlowaną Cordobę ze zlosnikiiem na tyle, to zatrąb albo rzuć kamieniem )
-
A powiedz mi, miałeś może już kontrolę drogową, bardziej mi chodzi czy mówili coś o światłach?
-
Pięknie.
Ps. znowu Cię
widziałem, tym razem w okolicach Bramy P.
Od razu rzuca się w
oczy.
(jak zobaczysz
srebrną, szpachlowaną Cordobę ze zlosnikiiem na tyle, to zatrąb albo rzuć kamieniem
)oo, będe pamiętał
-
A powiedz mi,
miałeś może już kontrolę drogową, bardziej mi chodzi czy mówili coś o światłach?kontrole miałem przez tajników na trasie ale jechali za mną. kilkanaście razy mijałem radiowozy na SAMYCH ledach i to jak było totalnie ciemno, i nic także jest luz
-
Najlepiej by było gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?
-
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?Nie.
-
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
yyy przypuszczam że nawet się nie skapnął, że są zresztą mało mnie to obchodzi -
Najlepiej by było
gdyby diagnosta się wypowiedział na ten temat:)
P.S
Odchodząc od tematu
czy tarcze i klocki od 1.0 pasują może chociaż do GTI na tył?GTI już kupione?
-
GTI już kupione?
Aaaa to cicha niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)
-
Aaaa to cicha
niespodzianka:) Ale jeszcze nie już zmierzam ku spełnieniu swojego marzenia, ale
chyba ze sprzedażą swojego muszę zejść do 1200zł i jechać po GTI z trochę większym
kredytem bo od razu biorę żeby auto doprowadzić względnie do ładu:)A Młodyboruch sprzedał już Przemaskowe GTI?
-
A Młodyboruch
sprzedał już Przemaskowe GTI?nie wiem :D:D
-
Ukończona, wkońcu.
Niestety któryś z utworów spowodował, że ktoś się upomniał o prawa autorskie i lipa,
nie ma już całego uroku w tym filmie. Musiałem podłożyć jakieś dziadostwo które
średnio pasuje ...A dlaczego nie muza z Transformers???
-
A dlaczego nie muza
z Transformers???
muza była z innych filmów i niestety nieprzeszło na yt bo się upomnieli o prawa autorskie ;/ może na innej stronce spróbuje to wrzuce linka -
muza była z innych
filmów i niestety nieprzeszło na yt bo się upomnieli o prawa autorskie ;/ może na
innej stronce spróbuje to wrzuce linkateż mi nie przeszła w jakimś tam filmie, napisałem im maila i po 2 dniach przeszło
-
Ok, jest na wrzucie:)
http://w749.wrzuta.pl/film/57jaVGE8mqG/suzuki_swift_1.0_93r._transformacja_czesc_iii -
Ok, jest na
wrzucie:)
http://w749.wrzuta.pl/film/57jaVGE8mqG/suzuki_swift_1.0_93r._transformacja_czesc_iiiNo i jest lepiej. Ale to tyż nie oryginał z Transformers...
-
Dziś zabrałem się za rozklejanie klosza tylnego. Rozklejanie miało na celu sprawdzenie ogólnych właściwości na temp. Próba nieudana pękł klosz ale i tak już był pęknięty. czarne tworzywo jest miękkie jak 150 klosz jest wklejony na zwykły klej na gorąco więc odkleić go łatwo w sumie. Piekarnik moim zdaniem odpada bo czarna obudowa potrzebuje niższej temp żeby sie deformować, niż klej więc przy próbie wyciągania się może coś powykszywiać. Kupie ze dwa klosze jeszcze i popróbuje kto ma niech pisze na pw, moga być uszkodzone ;)póki co mogę projektować płytki z układem LEDów. Za jakiś czas, będzie gotowy projekt z kierunkami przednimi na LEDach który zacząłem dużo wcześniej.
-
pooszlo pw
edit
dogadane