[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
OK, ale to zatrzymać można a nie pobić kogoś a ten koleś to chyba miał ADHD albo wciągnął ścieżkę speeda i "zatrzymanie go" bez pobicia go do nieprzytomności samemu było by raczej niewykonalne
-
Z tego czytam, jakby nie patrzeć zostałeś zaatakowany. Jeśli zaczął Cię szarpać, złapał, tak to zrozumiałem, to wcale nie musisz czekać aż Cię uderzy. Inaczej samoobrona nie miała by sensu, bo jakbyś dostał dobrego strzała to czasami już nie ma jak oddać.
Fakt, że później w praktyce się trzeba po sądach ciągać, tłumaczyć itd, jednak prawo stoi po stronie atakowanego. Tym bardziej, że tak jak mówisz, miałeś świadków.
Wiem, że teraz nad komputerem sobie wszyscy gdybamy siedząc spokojnie, popijając kawę, a jak ciężko podjąć decyzję w takiej sytuacji w jakiej się znalazłeś. Dobrze że Tobie nic się nie stało, skurczybyków nie brakuje, ale na dźwięk rozkładanego teleskopa większość będzie miękła, więc warto to przemyśleć jeśli dużo jeździsz.
Powodzenie przy naprawie Swifta, to jeden z bardziej zadbanych i "zrobionych" egzemplarzy jakie widziałem (Twojego akurat na tylko zdjęciach)ale widać że dbasz o niego bardzo, tym bardziej musi to boleć -
No cóż..są ludzie i
parapety Dzisiaj też myślałem,że rodzinne kombi Alfy z JTD będzie ruszało
wolniej,no i musiałem hamować i schować się za niego bo bym nie dał rady wskoczyć
przed niego..jedynie było mi głupio,że był szybszyRodzinne kombi Alfy z JTD ma być wolniejsze od Astry 1.4?
-
Yeaah
Oflokowane boczki (przód, tył i podpórki półki) założone przedwczoraj w nocy przy 2 piwkach
-
miodzio ;];]
-
No wygląda suuuper!
Foteliki też się ładnie trzymają
Dalej pijesz to Królewskie niepasteryzowane?
-
-
za dużo czerwieni.. wg mnie dywany na podłodze do zdjęcia bo aż oczy bolą
A jakość wykonania i obszycia foteli super.
-
Dywaniki faktycznie mogly by byc czarne. Fotele mistrz, ale ja bym skory bez klimy nie zalozyl za zadne skarby
-
A kiedy deskę poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzio
-
A kiedy deskę
poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I
polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzioWeź sobie zobacz parę postów wstecz...
-
A kiedy deskę
poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I
polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzioJakbyś czytał wcześniejsze posty to na poprzedniej stornie byś widział zdjęcie fragmentów deski już dawno poflokowane
Dla przypomnienia razem z deską podłączam dodatkowe zegary a z tym trochę roboty jest
-
za dużo czerwieni..
wg mnie dywany na podłodze do zdjęcia bo aż oczy boląKwestia gustu - miałem (i mam gdzieś ) czarne ale z czerwonymi wnętrze bardzo się ożywia i rozjaśnia - wydaje się większe optycznie... z czarnymi jakoś tak smutno jest i mi nie za bardzo to pasuje. Mam jeszcze czerwony skórzany mieszek ale on to mi zupełnie nie pasował i dlatego jest oryginalny
Jak chcesz mogę zrobić takie samo zdjęcie z czarnymi dywanikami ale na żywo moim zdaniem lepiej wygląda z czerwonymi
-
MKV - masz gdzieś fotki samego boczka ?
Nie wiem czemu, ale ostatnio strzelił mi do głowy pomysł ze skórą perforowaną na drzwi ... -
Nie wiem czemu, ale
ostatnio strzelił mi do głowy pomysł ze skórą perforowaną na drzwi ...Alcantara btw strzeliłeś już te 15 na auto czy dalej leżą i gniją?
-
Alcantara
za droga w stosunku do skóry, dodatkowo tą czerwoną mam akurat na próbę, więc mogę obić boczek za free
btw strzeliłeś już te 15 na auto czy dalej leżą i gniją?
gniją, nie spieszy mi się, jeszcze 6mm zimówek do zdarcia
-
15-tki to musza zmasakrowac dynamike GS`a...
-
15-tki to musza
zmasakrowac dynamike GS`a...GLX-a bez oznaczeń czego nie robi się dla lansu
-
MKV - masz gdzieś fotki samego boczka ?
Chodzi Ci o cały boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??
Takieg ozdjęcia to nie mam... co najwyżej oddzielnie te części poflokowane bez reszty. -
Chodzi Ci o cały
boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??dokładnie coś takiego, jak będziesz mieć coś takiego to wrzuć, z góry dzięki.