[moje auto] Suzuki Swift GTi mk2 1990r dedykowany by MKV
-
No cóż..są ludzie i
parapety Dzisiaj też myślałem,że rodzinne kombi Alfy z JTD będzie ruszało
wolniej,no i musiałem hamować i schować się za niego bo bym nie dał rady wskoczyć
przed niego..jedynie było mi głupio,że był szybszyRodzinne kombi Alfy z JTD ma być wolniejsze od Astry 1.4?
-
Yeaah
Oflokowane boczki (przód, tył i podpórki półki) założone przedwczoraj w nocy przy 2 piwkach
-
miodzio ;];]
-
No wygląda suuuper!
Foteliki też się ładnie trzymają
Dalej pijesz to Królewskie niepasteryzowane?
-
-
za dużo czerwieni.. wg mnie dywany na podłodze do zdjęcia bo aż oczy bolą
A jakość wykonania i obszycia foteli super.
-
Dywaniki faktycznie mogly by byc czarne. Fotele mistrz, ale ja bym skory bez klimy nie zalozyl za zadne skarby
-
A kiedy deskę poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzio
-
A kiedy deskę
poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I
polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzioWeź sobie zobacz parę postów wstecz...
-
A kiedy deskę
poflokujesz? Bo teraz to trochę nie pasuje... chociażby samą górną cześć I
polakierowałbyś strukturą te brzydkie poszarzałe klamki i będzie miodzioJakbyś czytał wcześniejsze posty to na poprzedniej stornie byś widział zdjęcie fragmentów deski już dawno poflokowane
Dla przypomnienia razem z deską podłączam dodatkowe zegary a z tym trochę roboty jest
-
za dużo czerwieni..
wg mnie dywany na podłodze do zdjęcia bo aż oczy boląKwestia gustu - miałem (i mam gdzieś ) czarne ale z czerwonymi wnętrze bardzo się ożywia i rozjaśnia - wydaje się większe optycznie... z czarnymi jakoś tak smutno jest i mi nie za bardzo to pasuje. Mam jeszcze czerwony skórzany mieszek ale on to mi zupełnie nie pasował i dlatego jest oryginalny
Jak chcesz mogę zrobić takie samo zdjęcie z czarnymi dywanikami ale na żywo moim zdaniem lepiej wygląda z czerwonymi
-
MKV - masz gdzieś fotki samego boczka ?
Nie wiem czemu, ale ostatnio strzelił mi do głowy pomysł ze skórą perforowaną na drzwi ... -
Nie wiem czemu, ale
ostatnio strzelił mi do głowy pomysł ze skórą perforowaną na drzwi ...Alcantara btw strzeliłeś już te 15 na auto czy dalej leżą i gniją?
-
Alcantara
za droga w stosunku do skóry, dodatkowo tą czerwoną mam akurat na próbę, więc mogę obić boczek za free
btw strzeliłeś już te 15 na auto czy dalej leżą i gniją?
gniją, nie spieszy mi się, jeszcze 6mm zimówek do zdarcia
-
15-tki to musza zmasakrowac dynamike GS`a...
-
15-tki to musza
zmasakrowac dynamike GS`a...GLX-a bez oznaczeń czego nie robi się dla lansu
-
MKV - masz gdzieś fotki samego boczka ?
Chodzi Ci o cały boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??
Takieg ozdjęcia to nie mam... co najwyżej oddzielnie te części poflokowane bez reszty. -
Chodzi Ci o cały
boczek zdemontowany z drzwi razem z głośnikiem itp??dokładnie coś takiego, jak będziesz mieć coś takiego to wrzuć, z góry dzięki.
-
dokładnie coś takiego, jak będziesz mieć coś takiego to wrzuć, z góry dzięki.
A zdjęcie całego boczku założonego na drzwi C nie wystarczy ???
-
A zdjęcie całego
boczku założonego na drzwi C nie wystarczy ???też wystarczy, na otwartych drzwiach po prostu jestem ciekaw zgrania kolorystyki w pełnej krasie