Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
none - nie , po prostu jest wyjęty bo musze zmienić ślimak w skrzyni , coś sprawiło że się popsuł ale chętnie bym go wywalił i tak jest bardzo ciasno
xq92x - coś kombinuje , czas na nowe zabawki , obecne grają już bardzo długo
-
tyle oleju wyrzuca ze trzeba bylo catchtanka montowac?:D
-
przez 10tyś wyrzuca nie wiem , max 100ml? może nie. Po prostu nawet nie mialem przewodu założonego na odmę , brudziła mi się tylko komora , a catch tank dorwałem od znajomego za flaszkę .
-
przez pare dni nie działał mi prędkosciomierz co było trochę denerwujące.
Zmieliło tą górną cześć do której wkłada się linkę no więc postanowiłem wyjąc ślimak z skrzyni. Szkoda że góra wyszła a dół nie i został w środku skrzyni..
ale jakoś udało się wydostać resztę ślimaka z skrzyni choć myślałem że bede po raz kolejny ściagał skrzynie.
Lewa strona podłogi została także wymalowana na gotowo. Jutro zakladam filc z nowej toyoty i wkładam dywan bo auto bez niego wygląda jak totalny śmietnik , choć teraz jest ładna bielutka podłoga
-
Jakąś nową kierownicę masz z odsadzeniem?
Zapodaj jakieś jej lepsze focidło
-
nie tylko swifty gniją !
-
nie tylko swifty
gniją !co to za Nysę dorwałeś ?
-
czy było ale urwał czy to tylko o włos od tego ?
-
n14 GTi , tylko ze wzlgędu na serducho podjąłem się odbudowy tego autka
w sumie to dziwie się czemu go nie wyrwało , tydzień temu jechaliśmy nim w 5 chłopa po dziurawej drodze , a teraz mocowanie pływa całe na boki a używałem ręki , bez większej siły
-
n14 GTi , tylko ze
wzlgędu na serducho podjąłem się odbudowy tego autkafaktycznie szkoda 2.0, tylko pytanie czy jest sens ratować
w sumie to dziwie
się czemu go nie wyrwało , tydzień temu jechaliśmy nim w 5 chłopa po dziurawej
drodze , a teraz mocowanie pływa całe na boki a używałem ręki , bez większej siłyopatrzność czuwała
-
Pocieszyłeś mnie - pojeżdżę swoim jeszcze ze 2 lata spokojnie
-
nie tylko swifty
gniją !a myslisz ze dlamczemu almere sprzedalem ?
-
a myslisz ze
dlamczemu almere sprzedalem ?gniła gorzej niż swift
-
gniła gorzej niż
swiftSzwagierka ma Almerę pierwszą już z 10 lat i rdza ją ładnie chrupie, w tamtym roku robili jej progi i drzwi, a teraz błotniki szamie przednie i tylną klapę
-
mały teaser tego co sie dzieje z autkiem
prace w tym kierunku także ruszyły
-
Piękności
-
Piękności
ładnie wyszło, oddaliśmy też dzisiaj moją deskę wraz z plastikami w liczbie kilkunastu sztuk
-
gniła gorzej niż
swiftzdecydowanie bardziej
a byla mlodsza
-
pewna osoba z forum poprosiła mnie o reanimację jego GSa mk3 , dziurki były małe , do odratowania.
Po wstepnej analizie młotkiem wyszło coś takiego..
Czemu zawsze czekają mnie tak hardcorowe roboty jak ta?:)
No ale przedłużymy mu życie , rozpórka dolna też jest już gotowa
-
E tam takie coś to standard 9/10 swiftów tak wygląda, hardcore to to co Mockba robi