Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Widywałem te od Gti
i takie które zachodza na boki klapyOne nie są od GTI tylko od GS'ów...
-
Więcej swiftów się nie dało na podwórku?
-
Więcej swiftów się
nie dało na podwórku?da się
-
da się
opowiedz mnie o tej lancy
-
opowiedz mnie o
tej lancylanca prisma 1.5 75KM , rok prod. 1986, od 2 lat w Polsce, przebieg ori koło 170Tkm z tego w kraju zrobiła max koło 5Tkm. Brat ją kupił w ASO lancii w DE, pełen oryginał w pięknym stanie, na full wypasie jak na ten rocznik auta, ma tylko kilka niegroźnych wykwitów rudej na zewnątrz bo od roku praktycznie stoi. Jest na sprzedaż w baaardzo atrakcyjnej cenie;)
-
nowe alusy na zimę. Mi się podobają bardziej bez dekielków nie wiem czemu
nie wiem czy je zostawiać na zimę czy latać na stalowkach w jakimś fajnym kolorze. Alusy są w mega stanie , jak nie w idealnym.
-
Nawet na lato fajne są
14"?
-
Moim zdaniem, jakbyś ogarnął płaskie dekle, wtedy wyglądałoby to megaaa
-
Czy to są felgi Naczelnego Filozofa?
Ale kto go jeszcze pamięta...
-
on miał inne. ja kiedyś chciałem kupić od niego ale juz nie odpisywał nawet.
-
ustawiałem dziś dopiero po roku zbieżność wszystko przez super śruby które nijak chciały się wybić a drązki reakcyjne aż popękały i przełamały się jak już je wyjąlem
Dużo cięcia było ale załozylem nowe ( uzywane ) sruby mimosrodowe no i nowe drazki. Auto prowadzi się dużo lepiej i nie sciaga ale jest jedno małe ale.. Typek ustawił mi zbieżność chyba pod sedana bo wbil model SF416 a nie jak hatchbacki SF413. Czy sedan ma takie same nastawy czy calkiem inne? Bo przód jak wiadomo jest identyczny jak wszystkie innwe swifty no ale tyłek się troche rozni
-
dziś ogarnialem halas w swifcie od dłuższego czasu myślałem ze przednie lozyska daja ciała i wyją no ale stwierdzilem że zacznę od tylnego lewego koła
po zdjęciu dekielka wysypał się rudy granulat i rdza wiec wszystko bylo jasne , mimo że łożysko nie mialo luzu to hałasowało.
Pobiegłem do stoiska z częściami a tam piasta od mjecia z jego czarnego gti w super stanie no i od tej pory jest cisza . Nie zmieniałem samego łożyska bo się nie da , a zamiennik i to słaby kosztuje 200zł
-
Felgi pomalowane w odcień brązu z palety chevroleta. Kolor fajnie zmienia odcień przez oświetlenie
Doszedł też pure jdm gadżet Gałeczka oryginalna Suzuki Sport sciągany z japoni przez zaklinacza dzięki
i kolejna taka sama kierownica oryginalna dla pakietu suzuki sport - momo D36 . Tylko ta w bardzo ładnym stanie , czarnym kapslem i napisem Momo
-
no feli maja teraz zacny kolorek tez chce taka kierownice
-
O, kierownicę mam identyczną
-
Felgi pomalowane w
odcień brązu z palety chevroleta. Kolor fajnie zmienia odcień przez oświetlenieznam te felgi skądś Najlepiej by wyglądały u Ciebie w czarnym macie podejrzewam.
Doszedł też pure
jdm gadżet Gałeczka oryginalna Suzuki Sport sciągany z japoni przez zaklinacza
dziękidziad się nic nie chwalił Zaklinacz do tablicy ile takie cudo i czemu tak drogo
-
a tam czym sie bylo chwalic - 2 czy 3 lata temu sobie pare gadzetow sprowadzilem, m.in. 2 galki (walcowata jak na zdjeciu i "kulkowata", ktora zostala u mnie), troche jakis naklejek, korkow wlewu oleju... nie pamietam juz ile to kosztowalo, ale na pewno za drogo hehe, biorac jeszcze pod uwage, ze w suzuki sport nie mozna bylo placic karta i zadnym paypalem, tylko "pure" przelew bankowy w jenach...
co do ceny, to najszybciej bedzie jak Plastek spojrzy na opakowanie i poda jaka tam cena - chyba cos kolo 5000 jenow bylo, czyli jakies 50 dolarow. -
zobimy grupowe zamowienie ?
-
hehe, musze rozeznac temat, bo chyba dzialke suzuki sport przejelo teraz IRD oraz monster sport (szefem jest ciagle ten sam "monster" tajima). nawalone teraz maja w katalogu i problem znalezc cokolwiek co by pod starsze swifty pasowalo. natomiast w koncu jest paypal.
-
to napisz na PW co tam zostało