Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Jakoś auto żubrowatego przeczy Twojej teorii
-
Jak smigałem litrówką w KJS'ach i zręcznościówkach po torze, nie chciała wciągnąć więcej jak 8 litrów
-
W zimie 10 litrów to naprawdę nic. Jutro pokażę jak można spalić więcej... tylko kolega film z telefona zrzuci
-
może wrzuci filmik z tankowania
-
Adamo, ma, tak założone zimówki mają lepszą trakcję przy napędzaniu się
-
W zimie 10 litrów
to naprawdę nic. Jutro pokażę jak można spalić więcej... tylko kolega film z
telefona zrzuciJa aktualnie tyle spalam przy trasach 3km
-
A co masz u Siebie komputer pokładowy?
Nie mam... ale jak na przykład na 35 litrach robisz 200 km to ni jak nie chce wyjść poniżej 10 litrówmoże wrzuci filmik z tankowania
Raczej z momentu między tankowaniamiŚniegu mało, band nie ma, drzewa wyrastają tam z asfaltu, a kierowca zardzewiały więc dość wolno było, ale jako, że zeszło na spalanie, to można filmik zapodać
-
ale jak
na 35 litrach robisz 200 km to ni jak nie chce wyjść poniżej 10 litrówChyba masz dziurawy bak...
Śniegu mało, band
nie ma, drzewa wyrastają tam z asfaltu, a kierowca zardzewiały więc dość wolno było,
ale jako, że zeszło na spalanie, to można filmik zapodaćDroga jakością nawierzchni to nie grzeszy...
-
Lewa na hamulcu ... i ośka w zimę potrafi być szybka ;))))
-
Mi na spokojnie
chleje 11l w zimęMi teraz na seryjnym kompie spalil prawie 13 litrow na tych wałkach - musze znowu Ecumastera podłącyzc i wystorić na seryjnej przepustce
Komuś spalił więcej w jeźdize po mieście? -
W Polsce nie wolno jeździć na kolcach.
-
Na fabrycznych lampach tak świeci? Czy masz jeszcze jakieś dodatkowe oświetlenie założone?
-
Dwa przeciwmgielne okrągłe po 15 cm z Wesema. Na filmiku widać: