Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Miałem podobnie w swoim GTi mk2 Jedynka do końca, szybkie przepięcie na 2 i sprzęgło poleciało... Odpadło pół okładziny, jakoś doturlałem się do domu chociaż. Mod z daszkiem z lusterkiem u mnie wpadł jako pierwszy, uroki jeżdżenia z dziewczyną
-
Czy mi się dobrze wydaje, czy przełożyłeś deskę od Rav-a ?
-
Wydaje ci się, deska Rava ma wybuchniętą poduchę, bardzo fajnie ten zegareczek wygląda
-
też coś o osłonie z lusterkiem wiem
zegarek od mk2 też już dawno przełożyłem. najgorzej było kable przeciągnąć do podświetlenia
-
też coś o osłonie z
lusterkiem wiem
zegarek od mk2 też
już dawno przełożyłem. najgorzej było kable przeciągnąć do podświetleniaU mnie są jaja, bo kupiłem na Allegro ze 3 lata temu osłonkę z lusterkiem - okazało się, że od anglika i to ja mam lusterko a nie kobita
-
No własnie też mam taki zegarek tylko skąd kabel do niego wziąć i gdzie jest wtyczka żeby to podłączyć
-
Przytargaj go któregoś dnia jak z czołgiem wpadniesz to pokażę
-
Ta, to mogłoby być dość problematyczne
-
ja wiadc na obrazku ponizej Twojego posta nie trzeba rajdów, a reszta ginie smiercia naturalna
Tym autem nie ma jazdy w zimie, trzymać trzeba w garazu i wyjezdzac tylko w Ciepłe dni wtedy moze da rade zachować jego dobry stan blacharski.
albo sie przeprowadzic z nim do ciepłych krajów i tam smigać
-
No własnie też mam
taki zegarek tylko skąd kabel do niego wziąć i gdzie jest wtyczka żeby to podłączyćnormalnie, wtyczkę bierzesz ze standardowej, tylko lutujesz dodatkowe kable które idą wiązką w słupek choćby i środkowy, jeśli już nie masz miejsca w przednich
Też sobie muszę sprawić taki zegarek, ale jak były to na allegro albo w stanie agon, albo za 70 zł ...p.s: podwieszenie w 5D różni się czymś od 3D ?
Wydaje ci się,
deska Rava ma wybuchniętą poduchę, bardzo fajnie ten zegareczek wyglądaoj tam oj tam nie pamiętam co by Plastek chwalił się flokiem u siebie
-
normalnie, wtyczkę
bierzesz ze standardowej, tylko lutujesz dodatkowe kable które idą wiązką w słupek
choćby i środkowy, jeśli już nie masz miejsca w przednich
Też sobie muszę
sprawić taki zegarek, ale jak były to na allegro albo w stanie agon, albo za 70 zł
...
p.s: podwieszenie w
5D różni się czymś od 3D ?Do sedana mojego zegarek pasował, to i do 5D podejdzie
-
15x6J Honda Made in USA
-
A gdzie dokładka front ??
-
auto dostalo w te wakacje prawie nowe 4 opony Parada Spec 2 195/50/15 i wrocilem do felg z Integry.
Jakiś czas temu byłem na torze Słomczyn. Bardzo fajnie się jeździło i swift znosił dzielnie upalanie aż na zakręcie poczułem że coś się popsuło...
Od razu uprzedzam , to nie wahacz tylko obcieło śrubę trzymająca sworzeń . Auto wrociło do domu na lince , a na torze złozyłem zawias od nowa w ok 5minut ( z wyjeciem mcpersona ,zwrotnicy itp ), niestety wypadła pół oś i nie miałem napędu także już było po treningu..
w międzyczasie skończyłem uniroyale 195/50
Niestety zmieniłem też auto... Na mocniejsze i ciut większe. Ale swift na zime jeszcze zostaję , w lato pewnie też nim pojeżdżę:)
-
Zmiana na Honde z b?
-
Leon Cupra R Więc znane i lubiane 1.8T w najmocniejszej wersji 225km. 4tłoczkowe hamulce , tarcza 323 , z wyposażenia max opcja , cały czarny środek. Auto ciut większe , ciut szybsze , doszły kolejne drzwi , więcej bagażnika i więcej wygód. Jak dla mnie jest OK choć to tylko VAG i nie mam już tyle frajdy z jazdy co swiftem
-
Noo fajne wozidło niech się sprawuje, gratulacje
swego czasu "chorowałem" na FR ale mi przeszło Cupra to już wyższa półka, a na pewno mocniejsza
-
Leon Cupra R
Więc znane i lubiane 1.8T w najmocniejszej wersji 225km.raczej znane i oklepane
Ważne co by się sprawowało - FWD ? -
silnik znany i lubiany . Na prawdę fajna jednostka , ma kilka defektów ale daje radę. Za to auto fakt , oklepane choć na pewno mniej spotykane niż golf IV czy e46 w mpakiecie
Na razie w auto muszę włożyć parę groszy bo niekoniecznie wszystko działa a tym razem chce podejść do auta bez kompromisów. Zrobie raz a dobrze Planowana moc max 300 i jakieś 370NM
-
silnik znany i
lubiany . Na prawdę fajna jednostka , ma kilka defektów ale daje radę. Za to auto
fakt , oklepane choć na pewno mniej spotykane niż golf IV czy e46 w mpakiecieE46 są przed liftem i po i są to praktycznie dwa różne auta, zarówno w środku jak i na zewnątrz, mimo że bryła ta sama
Na razie w auto
muszę włożyć parę groszy bo niekoniecznie wszystko działa a tym razem chce podejść
do auta bez kompromisów. Zrobie raz a dobrze Planowana moc max 300 i jakieś 370NMstandardowo - nie ma aut doskonałych przy zakupie w 99%