Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
Wydaje mi się, że to nie hamulce tylko spowalniacze
-
Wydaje mi się, że
to nie hamulce tylko spowalniaczeJak dla mnie nazwanie tego spowalniaczami to przesadny optymizm!
-
Jak dla mnie
nazwanie tego spowalniaczami to przesadny optymizm!Ale przewód elastyczny jest sieży
-
pewna osoba z forum
poprosiła mnie o reanimację jego GSa mk3 , dziurki były małe , do odratowania.
Po wstepnej
analizie młotkiem wyszło coś takiego..
Jakbym pobawił się młotkiem to byłoby pewnie podobnie
Ale migomat jest, więc kiedyś się za to zabiorę... Już jedno dobre auto zezłomowałem, a wystarczyło pospawać i jeszcze ze 2 lata by się pojeździło
-
właściciel odebrał auto , zrobiliśmy przy okazji tez oba tylnie łożyska.
Fotka podłogi
Czyli do wstawienia był spory kawałek , aż po samą dmuchawę. Właściciel z tego co mi wiadomo jest zadowolony , może napisze coś wiecej na temat roboty
Co do białasa , jestem w trakcie szukania mocy , będzie instalowany sekwencyjny wtrysk gazu na bardzo dobrych podzespołach
-
Auto odebrane i znowu sprawia uśmiech na twarzy Tak jak wspomniał Plastekk zostało zregenerowane mocowanie przedniego prawego wahacza, podłoga od strony pasażera oraz w końcu nie słyszę szumu z tylnych kół. Do tego doszła przednia dolna rozpórka, która moim zdaniem znacząco poprawiła komfort prowadzenia auta w zakrętach.
Wszystko wygląda, że zostało wykonane sumiennie dokładnie. Jeszcze raz dzięki
Suzi uniknęła losu wylądowania na szrocie. -
na podkład epoxydowy musi iść podkład akrylowy z tego co mi wiadomo
-
nie musi
-
kupiłem taki wash primer http://professional.novol.pl/podklad_reaktywny_PROTECT_340.html
narazie nie do czyszczę do zera komory silnika za duzo roboty musiał bym wyjac wiązki i pół silnika, maski nie musze zabezpieczać bo maske mam z aluminium wiec spoko. Wiec epoxsyd odpada.
do tego jakis podkład akrylowy musze dokupić bo nie było w tym sklepie.
-
musisz zebezpieczac maske, poniewaz aluminium sie utlenia i farba bedzie ci odpadac, a epoxyd ma bardzo dobra przyczepnosc do aluminium
-
tak wyszło malowanie 5 C nowym pistoletem Air Gunsa. Na poczatku lakier był za gęsty , potem dolałem więcej rozczieńczalnika i popłyneło na dokładkach i to mocno! Zderzak udał się , na razie nic nie wyszlo
-
Deskę sam flokowałeś?
-
deskę oddalem do zakładu , flokArt
kolejny element układanki
-
Uwielbiam czystą biel. Ja złożysz go do kupy to będzie znów piękny swift
-
Uwielbiam czystą
biel. Ja złożysz go do kupy to będzie znów piękny swiftBędzie czysta do pierwszego deszczu...
-
Będzie czysta do
pierwszego deszczu...płyta pod silnik i nie bój żaby
-
płyta pod silnik i
nie bój żabyTaa, bo to najwięcej syfu leci od spodu...
-
Taa, bo to
najwięcej syfu leci od spodu...zależy jak kto jeździ i itp.
U mnie tam syfu pod maską w 1.3 8V było jak na lekarstwo zawsze ... -
Z tego co zaobserwowałem u siebie to najwięcej syfu wlatuje mi przez grill i otwory w zderzaku.
-
Będzie czysta do
pierwszego deszczu...No to będzie, ja nie rozumiem, czasem tak spinacie tyłki i hejtujecie cokolwiek ktoś coś zrobi, no bo jak może być białe, przecież się ubrudzi..
Najlepiej wyśmiać i podbudować swoje ego, bo czemu ktoś może mieć lepiej niż ja, nie?