Suzuki Swift GTi - przywracamy go do nowości
-
boczne są
paskudne..., reszta bardzo fajnaDopiero teraz zauważyłem o co chodzi, ta z boku kiepsko wygląda, zderzak spoko, ale bez rewelacji
-
Dopiero teraz
zauważyłem o co chodzi, ta z boku kiepsko wygląda, zderzak spoko, ale bez rewelacjia ja tam bym zrobił fulla, tylko jak to zamocować co by nie rdzewiało nic ... fajny straszak by był
-
Są nakładki mogą nadkola rdzewieć co rok zdejmować do gołej blachy wyczyścić pomalować pędzlem, przykleić nakładkę i problem z rdzą z głowy. Ale fakt zamienniki lepiej wyglądają może to kwestia tego wcięcia na końcach, trochę może trzeba by porzeźbić... bądź co bądź chętnie je przygarnę jeśli ich nie chcesz
-
Boczne założysz, jak ruda na nadkolach wylezie po zimie
-
w zime to on ma byc garazowany
-
w zime to on ma byc
garazowanyPisałem do Plastkka
-
swift doczekał się OilCatch tanka firmy D1spec
podloga cała zostałą wymalowana reaktywnym , potem na to biały podkład akrylowy, w profile wpuszczony oczywiście Fluidol. W końcu podłoga ma jednolity kolor
-
Ta dźwignia zmiany biegów bez plastików to jak w starym Autosanie
Ładnie ogarnąłeś -
Chyba masz za mało płynu w zbiorniczku wyrównawczym
-
Chyba masz za mało płynu w zbiorniczku wyrównawczym
Bystrzak
I tak uchroniłeś Swifta od przegrzania przy ciągnięciu do odcinki -
Bystrzak
I tak uchroniłeś
Swifta od przegrzania przy ciągnięciu do odcinkiOdcinka jest non stop, dlatego płynu brakuje
-
swift doczekał się
OilCatch tanka firmy D1specori z UK, czy podróba z allejro
-
PCV zostawiasz nie lepiej też wpuścić go do catch tanka coby nie syfić kolektora już?
-
odcinka jest grana minium raz dziennie , tam płynu nigdy nie było i nie będzie
Czy d1spec oryginał czy nie- nie wiem. Wydaje się na prawdę solidny
A PCV nie wpuszczam bo nie mam patentu na zaślepienie dziury w kolektorze , dlatego jest tak jak teraz.
-
pozbyłeś się pochłaniacza par paliwa ?
-
plastekk - zmiana grania się szykuje, dobrze słyszałem?
-
none - nie , po prostu jest wyjęty bo musze zmienić ślimak w skrzyni , coś sprawiło że się popsuł ale chętnie bym go wywalił i tak jest bardzo ciasno
xq92x - coś kombinuje , czas na nowe zabawki , obecne grają już bardzo długo
-
tyle oleju wyrzuca ze trzeba bylo catchtanka montowac?:D
-
przez 10tyś wyrzuca nie wiem , max 100ml? może nie. Po prostu nawet nie mialem przewodu założonego na odmę , brudziła mi się tylko komora , a catch tank dorwałem od znajomego za flaszkę .
-
przez pare dni nie działał mi prędkosciomierz co było trochę denerwujące.
Zmieliło tą górną cześć do której wkłada się linkę no więc postanowiłem wyjąc ślimak z skrzyni. Szkoda że góra wyszła a dół nie i został w środku skrzyni..
ale jakoś udało się wydostać resztę ślimaka z skrzyni choć myślałem że bede po raz kolejny ściagał skrzynie.
Lewa strona podłogi została także wymalowana na gotowo. Jutro zakladam filc z nowej toyoty i wkładam dywan bo auto bez niego wygląda jak totalny śmietnik , choć teraz jest ładna bielutka podłoga