[moje auto] Suzuki Swift GTi - ubek
-
Auto juz prawie gotowe, jeszcze tylko poskładać do kupy i moze w tym tygodniu pojeżdżę w końcu.
Zostało zrobione:
-odrdzewianie czyszczenie i na to podklad reakcyjny,antykorozyjny grunt,baranek i chlorokauczuk) profile zapuszczone.
-regeneracja zaciskow hamulcowych tył, nowe tłoczki,reperaturki,klocki Ferodo, z przodu nie chodził jeden suwak wiec to tez zostało zrobione.
-wszystkie przewody hamulcowe sa nowe miedziane
-nowe wzmocnienie zderzaka tylnego
-fotele i kanapa z mk2 weszły naprawione przez tapicera gąbki i wyprane pokrowce
-nowe nadkolaPozatym kupie tanio 2 felgi stalowe 14' proste, nie musza byc ładne!
-
Kiedy fotki wrzucisz ??
-
gdzie kupiles tloczki na tyl?
jaki nr produktu?
-
gdzie kupiles
tloczki na tyl?
jaki nr produktu?tu jest wszystko http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=sho...true#Post965241
szybkie pytanie czy przerwa na świecach powinna być 0,8 ?
-
jak by ktoś chciał to tutaj znalazłem hydropopychacze http://allegro.pl/show_user.php?uid=4919256 w japan moto Rumia narazie nie maja na stanie.
Musze wymienić 3 sztuki, nie trzymają ciśnienia, po zdjęciu pokrywy drugi,piaty,szósty na górnym wałku są już wytyrane mocno można je wcisnąć palcem bez użycia większej siły.
Od jakiegoś czasu zaczęło na zimnym silniku stukać dość głośno po rozgrzaniu troszkę ciszej ale jednak słychać ze silnik nie pracuje jak wcześniej, wydaje mi sie tez ze z dołu tak nie ciągnie ale to możne mi sie wydawać bo coraz bardziej sie przyzwyczajam do auta.Pozatym to tak Gti jezdzi teraz na zimówkach Goodyear Ultra Grip 7+ 185/60r14.
Dzieki Erde! 2 razy uratowały mi tyłek nie powiem.Pojawiło sie radio Kenwood kdc-4047,
jestem zadowolony z zakupu fajnie się spisuje nawet na badziewnych głośnikach Boshmann (co za nazwa wow) w spadku po poprzednim właścicielu.Nowe żarówki Philips Night Guide.
Dziś ustawiona została zbieżność kierownica była krzywo ustawiona tragedii nie było ale teraz jest jak ma być. Koła wyważone ponownie.
Wszystkie masy poprawione.
Dużo innych drobnostek zostało poprawione, naprawione.
-
Nowe żarówki
Philips Night Guide.I jak zadowolony z żarówek?? bo ja osobiście nie...żółte światła z lekką nutką fioletowo-niebieskiego światełka...wcześniej miałem BlueVision i byłem bardzo zadowolony bo światło było bardziej białe i ładnie oświetlało drogę.
-
Dzieki Erde! 2 razy
uratowały mi tyłek nie powiem.no to cieszę się że się spisują
-
żółte są na boki bardziej, w środku świeca jasno,nie mam porównania do innych żarówek ale względem starych Tungsramów na ktorych wydawalo mi sie jakbym do świeczek jeździł jest znaczna poprawa. Za philipsy dalem 35zl wiec nastepnym razem spróbuje BlueVision.
-
jestem zadowolony z
zakupu fajnie się spisuje nawet na badziewnych głośnikach Boshmann (co za nazwa wow)
w spadku po poprzednim właścicielu.Zależy jaki masz model tych boschmannow, ogólnie jak dla mnie głośniki złe nie są, mam je w drugim aucie i osobiście jestem zadowolony, napewno można o nich powiedzieć, że mają dobry stosunek jakości do ceny
-
Pojawiło sie radio
Kenwood kdc-4047,
jestem zadowolony z
zakupu fajnie się spisuje nawet na badziewnych głośnikach Boshmann (co za nazwa wow)
w spadku po poprzednim właścicielu.szkoda tego Kenwood pod te Buszmeny, ale co ja tam wiem
-
masz racje niska cena w tym wypadku to niska jakość, to są jakieś stare 16 możne teraz robią trochę lepsze zestawy.
Zepsuć się radio od nich nie zepsuje a dziury w półce zatykają wiec nie szkoda ;P
Zastanawiam się czy opłaca się inwestować w jakieś firmowe jajka co by zatkały dziury w półce i zagrały lepiej niż obecne? -
masz racje niska
cena w tym wypadku to niska jakość, to są jakieś stare 16 możne teraz robią trochę
lepsze zestawy.
Zepsuć się radio od
nich nie zepsuje a dziury w półce zatykają wiec nie szkoda ;P
Zastanawiam się czy
opłaca się inwestować w jakieś firmowe jajka co by zatkały dziury w półce i zagrały
lepiej niż obecne?nie denerwuj Hellsina tym pytaniem o jajkowate głośniki
-
nie denerwuj
Hellsina tym pytaniem o jajkowate głośnikiręce opadły
Jeśli kolega chce poczytać to polecam lekturę do poduchy :
-
Panowie! Jeśli chcecie pogadać o głośnikach, radyjkach itp, to idźcie na właściwe miejsce. Pliss.
-
czytałem, czytałem wiem ze półka to słąbe miejsce ale tam juz sa ohydne dziury wiec przydało by sie zatkać je czym co gra tylko czy nie lepiej kupic nowa(używana pułke) a głośniki na przód w drzwi? leń się włącza po prostu bo najłatwiej wstawić coś w stare dziury Radio zostało podłączone właśnie tak jak w tym poradniku bezpośrednio pod aku na grubych przewodach z bezpiecznikiem.
-
Panowie! Jeśli
chcecie pogadać o głośnikach, radyjkach itp, to idźcie na właściwe miejsce. Pliss.przecież to dyskusja na temat auta, panie moderatorze
czytałem, czytałem
wiem ze półka to słąbe miejsce ale tam juz sa ohydne dziury wiec przydało by sie
zatkać je czym co gra tylko czy nie lepiej kupic nowa(używana pułke)
a głośniki na
przód w drzwi?półkę można sklecić we własnym zakresie, wiem co mówię i nie będzie śladu po dziurach
Co do głośników to odseparowany na przód i banan od ucha do ucha -
mam tak samo. ładna sklejeczka, dobrze wycieta, cienka gąbka i dobrany materiał pod reszte tapicerki. ja tak mam. i dziur nie widać w półce. to jest dobre rozwiązanie. bedzie czas... zrobie zdjecie
-
przecież to
dyskusja na temat auta, panie moderatorzeElektroniki w samochodzie. Dokładnie car audio.
Czy nie ma na to odpowiedniego miejsca?I schowaj ten ozór
-
A jak się będzie chwalił nowymi hamulcami to nowy wątek o hamulcach? i tak z każdą nową rzeczą? [email protected]ę Cię rozmawiają o rzeczach w jego aucie a nie o horoskopach czy innych bzdurach
-
A róbcie sobie śmieci w wątku. W sumie co mnie to obchodzi.
Później tylko narzekania, że "szukajka" nie szuka.