[moje auto] srebrne mk5 GLS by Ryłek
-
Extra się prezentuje spoko
Dziękować.
fajny klimat zdjęcia. gdzie to? zajadę później moim na sesje
W takim razie zapraszam do siebie. Jeszcze kilka innych ciekawych zabytków się znajdzie.
Na cmentarzu przy kaplicy...
Żadna kaplica, jeno pozostałości po klasztorze.
Tak na poważnie to fajne zdjęcie wyszło i auto też ok. Te felgi to 13" Borbety?
Tak jak napisał Dawcy - Exip. Od niego mam kółka.
Exip u Ryłka
jakoś tak ładniej wyglądają niż u mnie ale za to te jego u mnie się prezenczą też
niczego sobie nawet mi kolorowe wstawki na nich pasują do koloru nadwoziaNo to czekam na prezentacje jak wyglądają u Ciebie.
-
Spoko jak się zrobi pogoda to zaktualizuję temat, wtedy wrzucę foto. No chyba że do tego czasu skończę rzeźbić baranka to będą foty z pola walki
-
Exip u Ryłka
jakoś tak ładniej wyglądają niż u mnie ale za to te jego u mnie się prezenczą też
niczego sobie nawet mi kolorowe wstawki na nich pasują do koloru nadwoziaDawaj fotę w odpowiednim dziale
-
Jak się pogoda zrobi bo póki co wali żabami i pizga
-
Ryłek na jaki kolor będziesz malował zaciski i bębny ? mamy podobne autka i się właśnie zastanawiam nad kolorkami ...
-
Ryłek na jaki
kolor będziesz malował zaciski i bębny ? mamy podobne autka i się właśnie
zastanawiam nad kolorkami ...ruszofeee
-
Ryłek zielony na jaki
kolor będziesz malował zaciski i bębny ? oczko mamy podobne autka i się właśnie
zastanawiam nad kolorkami ...ruszofeee kocham zakrecony
Mam ten sam dylemat w obecnym dupowozie... Jednak czerwony ala golf spod remizy odpada więc chyba będzie szalone srebro pasujące do nadwozia...
-
Ryłek na jaki
kolor będziesz malował zaciski i bębny ? mamy podobne autka i się właśnie
zastanawiam nad kolorkami ...A jakie kolory brałeś pod uwagę?
Już raz miałem pomalowane na srebrny i bardzo fajnie to wyglądało, więc teraz chyba też zrobię na srebrno.
-
A jakie kolory
brałeś pod uwagę?
Już raz miałem
pomalowane na srebrny i bardzo fajnie to wyglądało, więc teraz chyba też zrobię na
srebrno.ja niedługo będę też bębny malował i chyba zdecyduję się na czarny mat
-
A jakie kolory brałeś pod uwagę?
Myślałem nad czarnymi bębnami, bo najlepiej jakby były niewidoczne
A zaciski to hmm ... Srebrny, niebieski, żółty -
Myślałem nad
czarnymi bębnami, bo najlepiej jakby były niewidoczne
A zaciski to hmm
... Srebrny, niebieski, żółtyzaciski też czarne zrób, chociaż żółty do srebrnego nadwozia ładnie by się komponował
-
zaciski też czarne
zrób, chociaż żółty do srebrnego nadwozia ładnie by się komponowała w szczególności syf na żółtym
-
a w szczególności
syf na żółtymA na czerwonym zacisku/bębnie to syf lepiej się prezentuje?
Jak się lakieruje to trzeba dbać -
A na czerwonym
zacisku/bębnie to syf lepiej się prezentuje?
Jak się lakieruje
to trzeba dbaćna czerwonym tak nie widać
-
A na czerwonym
zacisku/bębnie to syf lepiej się prezentuje?
Jak się lakieruje
to trzeba dbać
dokładnie zresztą co to za problem na myjnie sobie zajechać wrzucić złocisza i przelecieć wodą z sieci -
Nie wiem jak to jest, ale to już drugie auto, które "odnowiło" mi się podczas użytkowania.
Tym razem w okolicach Międzyrzeckiego Rejonu Umocnionego w drodze do Pniewa. Swoją drogą, jak ktoś nie był, a lubi wojskowe klimaty, szczerze polecam zwiedzanie MRU!A w wojskowych klimatach, fotka poglądowa, jak zrobić kuchnię polową ze swifta:
Po wycieczce do Pragi bagażnik pełen "suwenirów":
Szkoda, że nie stanowił wyposażenia standardowego auta.Ogólnie autko bardzo ładnie się sprawuje. W między czasie zmieniłem oryginalny zegarek na taki z czujnikami temperatury in/out. No i zbliżam się do 40 tyś km przejechanych tym autem.
Czerwony swift również ma się dobrze. Został reanimowany i całą drogę w Karkonosze dzielnie trzymał się za mną.
-
W tak zwanym między czasie pobawiłem się trochę w elektryka i zamontowałem inny zegarek niż w oryginale. Zajmuje co prawda całą kieszeń jak poprzedni, ale dodatkowo wiem jaka temperatura jest na dworze i w kabinie.
Trochę zabawy miałem z podświetleniem go, ale dioda LED + lustro home edition jakoś dało radę.
-
Ile taki bajer?
-
Trochę zabawy
miałem z podświetleniem go, ale dioda LED + lustro home edition jakoś dało radę.To ten termometr Silvercrest z Lidla
Też taki mam tylko właśnie podświetlenia nie mam
Jak to zrobiłeś? Dawaj manuala
-
Ile taki bajer?
Sam termometr może 15zł (w Lidlu). Elementy podświetlenia jakieś 2zł.