[GTI] Toydolsowe Swifty
-
zrobic/zbudowac ze
zlomu a znalesc na zlomie to lekka różnicawiadoma sprawa, chodziło mi tylko to, że na złomie tez idzie znaleźć dobre rzeczy, zwłaszcza jak masz kogoś kto Ci to odłoży.
ludzie wynoszą z pracy wszystko, często
dobry sprzęt a potem sprzedają własnie na złom za grosze aby skołować na flaszke.
Błędne koło.Co poradzisz? Taki kraj i taka mentalność ludzi.
-
Wy sobie tu gadajcie o złomie (choć najlepiej na jakimś innym wątku :P), a my jedziemy zrobić kilka zdjęć swifta ...
...no to zdjęcia zrobione. Nie wiem o co chodzi, ale wszystkim kierowcom, łącznie z tym, którzy prowadzili fury za kilkaset tysięcy, głowy urywało na widok małego czarnego gti
Aga rozgrzewa aparat
Jedziemy sobie niezbyt szybko
Zajechaliśmy pod kopalnię granitu. Teraz kilka zdjęć.
Maska z bliska
-
-
Mam nadzieję, że
się podobałoNo raczej, nie inaczej Swifcior cud, miór i orzeszki
-
Wyjeżdżając z salonu pewnie tak zacnie nie wyglądał jak teraz.
Szczególnie fajnie prezentuje się na aluskach z nissana - wie ktoś może gdzie takie można zanabyć - szukam ale jakoś nieudolnie -
Wszyscy zachwalają a ja doszukałem się dwóch detali które musisz dopracować
-brak plastikowych kapturków na nakrętki od przednich wycieraczek (pordzewiałe nakrętki nie wyglądają atrakcyjnie)
- pordzewiały metalowy uchwyt od cewki zapłonowej
Osobiście też nie podobają mi się te białe twincamy po bokach- oryginalnie były srebrne i tak bardzo nie rzucały się w oczy jak u Ciebie. Białe fele to samo- troszkę zalatują wieś tuningiem w tak pięknym oryginalnym egzemplarzu
aaa i brak pod tablicą rejestracyjną takich obracanych zaczepów do trzymania zderzaka
-
Wyjeżdżając z
salonu pewnie tak zacnie nie wyglądał jak teraz.
Szczególnie fajnie
prezentuje się na aluskach z nissana - wie ktoś może gdzie takie można zanabyć -
szukam ale jakoś nieudolnie
Ja kupiłem oba moja komplety na aledrogo. Trzeba cierpliwie szukać. Płaciłem w okolicach 400 zł za komplet.Wszyscy zachwalają
a ja doszukałem się dwóch detali które musisz dopracować
Ty złośliwcu ty-brak plastikowych
kapturków na nakrętki od przednich wycieraczek (pordzewiałe nakrętki nie wyglądają
atrakcyjnie)
Wiem - ale nie mam- pordzewiały
metalowy uchwyt od cewki zapłonowej
To jest silnik - to ma działać, a świecenie jest funkcją dodatkową
Osobiście też nie
podobają mi się te białe twincamy po bokach- oryginalnie były srebrne i tak bardzo
nie rzucały się w oczy jak u Ciebie.
Mam takie samo zdanie i jak będę robił wyklejenie firmowe do citroena to przy okazji zrobię grafitowe twincamsy.Białe fele to samo- troszkę zalatują wieś
tuningiem w tak pięknym oryginalnym egzemplarzu
Felgi po rajdówce zostały (podobnie jak i opony) więc założyłem co miałemaaa i brak pod
tablicą rejestracyjną takich obracanych zaczepów do trzymania zderzaka
Że co?! Jaśniej proszę jaśniepanie - pordzewiały
-
o to mi chodziło. chyba, że po prostu na zdjęciu nie widać tego "dzyndzla" obracanego
co do kapturków na wycieraczki to powinienem gdzieś chyba mieć- jak znajdę to ci wyśle
-
Dzyndzla muszę sprawdzić. Co do kapturków to będę wdzięczny. Przy okazji, nie masz takiego małego kołpaczka czarnego ze znaczkiem Suzuki? - jak widać na zdjęciach, mam tylko 3 sztuki i jedno koło jest bez.
-
co do kapturków na
wycieraczki to powinienem gdzieś chyba mieć- jak znajdę to ci wyśleznalazłem te kapturki. podeslij na priv dane swoje do wysyłki to ci jutro puszcze w kopercie w ramach prezentu gwiazdkowego
-
Toydols!!!
Przepiękne GTi, aż serce rośnie, jak się na nie patrzy . Oby więcej takich egzemplarzy. Nic dziwnego, że ludzie się oglądają. W końcu to już biały (w tym przypadku czarny) kruk. A na dodatek wygląda, jakby dopiero co opuścił linię produkcyjną .
Gratuluję, szczerze gratuluję pięknego Świastaka i na Święta życzę Ci, Wam wszystkim i sobie, aby te z****iste autka coraz częściej pojawiały się w takim stanie, jak Twój egzemplarz. Zasługują na to .
Pozdrawiam
-
...i ciąg dalszy:
Mam nadzieję, że
się podobałoPiękny jest Najładniejsze Mk2 jakie widziałem na tym forum
-
-
to dziwne ze po tylu latach uchowales nawet 3 .. Jako że mialem kontakt z ok 20 swiftami na żywo , sam mialem 3 i pól to nigdzie takich dekielków nie widziałem
Co do Twojego MK2 to po prostu igła pod każdym względem. No może poza dokładka zderzaka gdzie jest odprysk lakieru
-
Oooo, a ja wczoraj Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010
No sliczny jest skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.
-
Piękny jest
Najładniejsze Mk2 jakie widziałem na tym forumAno ładny jest
-
Ano ładny jest
Musisz miec jednakowa czerwien na calym aucie to tez Erde tak skomplementuje Twojego
-
Oooo, a ja wczoraj
Ultra Gripy 7-ki kupilem DOT 2010Bo to słuszne oponki są ale dorwałeś raczej 7+ a nie 7 bo 7 już od dawna nie produkują z tego co wiem (były chyba miększe i szybko się ścierały)
No sliczny jest skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.
Zgadzam się
Musisz miec
jednakowa czerwien na calym aucie to tez Erde tak skomplementuje Twojego zielonyNo to brakuje tlyko prawych drzwi, maski i klapy bagażnika - 2 ostatnie leżą w garażu oczko
Swoją drogą to jaki cudem prawe drzwi jeszcze mają oryginalny lakier to ja nie wiem smile
Toydols - a jak blacharka od dołu u Ciebie tutaj wygląda? Jak dolny pas przedni? W mk2 te otwory odprowadzające wodę w trochę złym miejscu były...
-
No sliczny jest
skubany, sliczny. Mk2 sa najladniejsze jednak.Mi się chyba jednak bardziej podoba tył mk3, ale to nieważne ten Toydolsowy jest tak piękny, że się napatrzeć nie mogę nie ma co się dziwić, że właściciele o wiele droższych i luksusowych aut oglądają
-
Bo to słuszne
oponki są ale dorwałeś raczej 7+ a nie 7 bo 7 już od dawna nie produkują z tego co
wiem (były chyba miększe i szybko się ścierały)Mozliwe, jutro sie przyjrze
Mysle, ze Teodor nie dopusci do jakiejkolwiek rdzy u siebie na Swifcie