Suzuki Swift GTi Mk3 by jarekk1813
-
-
-
Dzisiaj zakupiłem świece Denso a w poniedziałek dokupię jeszcze przewody WN Seiwy.
A i jeszcze tłumik od poldka zamontowałem i w sumie jest fajnie(jak rajdówka ) ale do 4000obr/min a później chodzi już jak na seryjnym . Moim zdaniem Swift najlepiej chodzi jak się ściągnie ostatnia rurę z tłumikiem, piękny dźwięk ale pewnie by się czepiały psy eh. -
piękny dźwięk ale pewnie by się czepiały psy eh.
chodzi ci jak rozumiem o takie co laza i szczekaja ?
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecach
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o
te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecachZatem na wysokim poziomie jest Twoje słownictwo
-
no no HEHE Nie no chodzi mi o
te w czarnych mundurach i żółtym napisem na plecachwiesz ze prawdopodobnie obraziles moderatora na tym kaciku ?
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?Faktycznie trochę za ostro
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?nie tylko
-
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ? smirk
Nie, nie wiem.
a niby kogo i jak? -
wiesz ze prawdopodobnie
obraziles moderatora na tym kaciku ?Eeetam! Gdybyś Ty to powiedział to tak
-
Nie, nie wiem.
a niby kogo i jak?Nie kogo tylko całą grupę społeczną a jak? Używając pejoratywnych określeń dla tejże grupy społecznej, no zawodowej właściwie.
A ponieważ jest to naruszenie zasad forum na początek -
-
wydech daje kozackie brzmienie:) będzie mi go brakowało, ale niech służy komuś innemu teraz:) pozdro i czekam na filmik sound:D
-
no pewnie tak będzie, miałem go montować dzisiaj ale nie dam rady szkoda Musze to zrobić jak najszybciej:)
-
doszła paczka z wydechem
przelotowym , od katalizatora do końca.ale rudej
-
wydeszek już zamontowany. A oto filmik (sory za jakość, nagrywane telefonem)
http://www.youtube.com/watch?v=bzg9ku1dBog
Postaram się nagrać lepszą jakością i podczas jazdy. Ale jakoś nie długo powinien być. A po świętach będą aluski pomalowane na biało i zaciski chcę pomalować ale nie wiem na jaki kolor co myślicie o czerwonym albo żółtym.?
http://www.youtube.com/watch?v=0mp10MbjqkI -
-
Felgi w nowym kolorze już na
swifciedziwne, białe powinny mu dodać uroku, a tu szału nie robią, może to wina felg
Nie mniej jednak ciesze się, że prace idą do przoduP.s: tak poza tematem - co to za przelot z katem przelot, to od kolektora jest
-
dziwne, białe powinny mu
dodać uroku, a tu szału nie robią, może to wina felg
Nie mniej jednak ciesze się,
że prace idą do przodu
P.s: tak poza tematem - co to
za przelot z katem przelot, to od kolektora jestNie,to jest przelot od katalizator tzw cat-back