Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Rdze wyczyscic, a
nieNo i zapraweczki na podłodze zrobione Trochę się lakier pościerał od jeżdżenia bez dywaników i stad ten rdzawy nalot
Aby tego uniknąć będę chciał zalaminować sobie kuwety z włókna szklanego - chciałbym uzyskać mniej więcej taki efekt:
Dodatkowo patent podpatrzony z innych rajdówek czyli papier ścierny (grip) na pedałach - noga się trzyma rewelacyjnie
Skrócony przez Gunia lewarek wyleciał i wrócił taki o standardowej długości, z nową gałą OMP.
A na założenie czeka jeszcze coś takiego...
Silnik został wystrojony w warunkach drogowych (nie było akurat dostępu do hamowni) i auto w końcu zaczęło poruszać się w miarę żwawo Na pewno to nie jest maks jaki można wyciągnąć ale przynajmniej jest pewność, że prawidłowo ustawiony jest AFR i zapłon. Jak będzie dostęp i trochę czasu to auto pojedzie na hamownię na pomiary i dostrojenie
-
Jak będzie dostęp i trochę czasu to auto pojedzie na hamownię na pomiary i
dostrojenietia, już było znając życie lepiej pochwal się
-
tia, już było
znając życie lepiej pochwal sięNie było
-
WooooW poflokowana decha! Fajnie bedzie wygladac I nie bedzie slonko swiecilo po oczach odbite!
-
Gdzieś w Katowicach oddałeś do flokowania? Od jakiegoś czasu choruję na to
-
Nie było
musimy sie jakos umowic
masz jakies propozycje ?
-
WooooW poflokowana
decha! Fajnie bedzie wygladac I nie bedzie slonko swiecilo po oczach odbite!Mam speca w Bielsku-Białej co robi solidnie i nie drogo
-
musimy sie jakos
umowic
masz jakies
propozycje ?Jak poskładam środek to się możemy zespocić Mam nadzieję, że ogarnę to jakoś do następnego weekendu
-
Jak poskładam
środek to się możemy zespocić Mam nadzieję, że ogarnę to jakoś do następnego
weekenduoki to ja czekam
-
jak zrobić sobie
Shift Light za 5 pln
Pierwsza wersja
słabo świeciła to dałem coś bardziej walącego po oczach...
Będzie jeszcze
kolejna wersja bo ta trochę razi w oczyNowy Shiftlight dziś zrobiłem :]
Tym razem w pełni zintegrowany z zegarami Mam nadzieję, że nie będzie tak walił po oczach jak poprzedni -
Prawie jak fabryka
-
Może jakiś manual?
-
co to za zbedny tjuning na zegarach(biale tarcze)?
manual jest prosty... DET2;] -
co to za zbedny
tjuning na zegarach(biale tarcze)?Z takimi już kupiłem Poza tym ponoć białe jest szybsze
-
ale to wskazowki musza byc biale a nie tarcze, wkoncu wskazowki cala robote odwalaja:D
ogolnie moze masz jakis montaz z jakis przejazdow? bys mogl podrzucic na YT;] -
Z takimi już
kupiłem Poza tym ponoć białe jest szybszeNie koniecznie białe szybsze, ale drugi wagon na bank szybszy od pierwszego
-
czym przykleiłeś ten papier?
-
Najlepiej kupić taki z deskorolki bo jest samoprzylepny
-
Najlepiej kupić
taki z deskorolki bo jest samoprzylepnyTo właśnie taki
-
oki to ja czekam
nie tylko Ty to kiedy spot ?