Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
musimy sie jakos
umowic
masz jakies
propozycje ?Jak poskładam środek to się możemy zespocić Mam nadzieję, że ogarnę to jakoś do następnego weekendu
-
Jak poskładam
środek to się możemy zespocić Mam nadzieję, że ogarnę to jakoś do następnego
weekenduoki to ja czekam
-
jak zrobić sobie
Shift Light za 5 pln
Pierwsza wersja
słabo świeciła to dałem coś bardziej walącego po oczach...
Będzie jeszcze
kolejna wersja bo ta trochę razi w oczyNowy Shiftlight dziś zrobiłem :]
Tym razem w pełni zintegrowany z zegarami Mam nadzieję, że nie będzie tak walił po oczach jak poprzedni -
Prawie jak fabryka
-
Może jakiś manual?
-
co to za zbedny tjuning na zegarach(biale tarcze)?
manual jest prosty... DET2;] -
co to za zbedny
tjuning na zegarach(biale tarcze)?Z takimi już kupiłem Poza tym ponoć białe jest szybsze
-
ale to wskazowki musza byc biale a nie tarcze, wkoncu wskazowki cala robote odwalaja:D
ogolnie moze masz jakis montaz z jakis przejazdow? bys mogl podrzucic na YT;] -
Z takimi już
kupiłem Poza tym ponoć białe jest szybszeNie koniecznie białe szybsze, ale drugi wagon na bank szybszy od pierwszego
-
czym przykleiłeś ten papier?
-
Najlepiej kupić taki z deskorolki bo jest samoprzylepny
-
Najlepiej kupić
taki z deskorolki bo jest samoprzylepnyTo właśnie taki
-
oki to ja czekam
nie tylko Ty to kiedy spot ?
-
Auto poskładane, jeździ Kilka fotek z testów na Rallysprincie w Jaworznie
Podziękowania dla Adiego za prawy fotel i dla Mokrego za fajne foty
-
Bardzo ładnie się te felgi prezentują. Szkoda tylko, że niezbyt praktyczne na serwisie.
-
Bardzo ładnie się
te felgi prezentują. Szkoda tylko, że niezbyt praktyczne na serwisie.Dzięki A nie praktyczne w jakim sensie?
-
W tym sensie, że śruby są schowane w głębokich otworach. Szczególnie upierdliwe jest to przy dokręcaniu, nie widać czy nakrętka idzie prosto. Do tego, jeśli już coś jest nie tak z nakrętką i robi się problem, to nawet ze szlifierką kątową nie dojdziesz, żeby obciąć szpilkę. A jakby nie patrzeć, w niektórych sportach mamy strefę serwisową np. 20 minut, albo poranną na zmianę kół 10 minut
-
W tym sensie, że
śruby są schowane w głębokich otworach. Szczególnie upierdliwe jest to przy
dokręcaniu, nie widać czy nakrętka idzie prosto. Do tego, jeśli już coś jest nie tak
z nakrętką i robi się problem, to nawet ze szlifierką kątową nie dojdziesz, żeby
obciąć szpilkę. A jakby nie patrzeć, w niektórych sportach mamy strefę serwisową np.
20 minut, albo poranną na zmianę kół 10 minutNa fakt. Z tym masz całkowitą rację
Mam nadzieję, że takie przygody mnie ominą -
ten dolot zimnego(miedzy lampami) chyba za duzo nie daje;p nakladki progowe sciagnij bo masa zbedna:P
-
Bez nakladek bedzie golo wygladal. A tak jest suuuper! Wreszcie cos pojezdziles