Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
z 7 Rajdu
niepodległości coś masz ?Jeszcze nic ciekawego nie znalazłem
-
Skacz, skacz, potem
będziesz mocowania wahaczy naprawiałOjj tam oj tam A bo to raz
-
Tak z czystej ciekawości... po co Ci dwa rajdowe swifty? No i czemu się nie chwalisz?
-
Tak z czystej
ciekawości... po co Ci dwa rajdowe swifty? No i czemu się nie chwalisz?Nie lubię się chwalić
Pojawił się drugi bo to bardzo zacny egzemplarz i szkoda żeby się zmarnował Porządne sztuki muszą zostać w "rodzinie"
Ty byś lepiej skrzynkę opróżnił bo Ci się privów nie da wysłać -
Tak z czystej
ciekawości... po co Ci dwa rajdowe swifty? No i czemu się nie chwalisz?Radziu ja nic nikomu
-
Nie lubię się
chwalićTo teraz jak już, ktoś "sprzedał" tajemnicę to pokaż chociaż tego drugiego ściganta
-
To teraz jak już,
ktoś "sprzedał" tajemnicę to pokaż chociaż tego drugiego ściganta -
Slyszalem wlasnie ostatnio, ze ten z podkarpacia poszedl do kogos z Katowic, ale nie spodziewalem, sie ze w Twoje.
To teraz bedziesz mial najmocniejsze auto w klasie
A co z obecnym? Pojdzie do ludzi? Czy bedziesz jezdzil na dwa -
Slyszalem wlasnie
ostatnio, ze ten z podkarpacia poszedl do kogos z Katowic, ale nie spodziewalem, sie
ze w Twoje.
To teraz bedziesz
mial najmocniejsze auto w klasie
A co z obecnym?
Pojdzie do ludzi? Czy bedziesz jezdzil na dwaNo chyba trzeba będzie jedno sprzedać... Ale ciężko mi będzie się rozstać
-
Nie lubię się chwalić
Żeś niby taki skromny i nigdy żadnych filmów ani zdjęć, o nie!Pojawił się drugi bo to bardzo zacny egzemplarz i szkoda żeby się zmarnował Porządne
sztuki muszą zostać w "rodzinie"
Z opowieści, które słyszałem od poprzedniego właściciela i innych kolegów, to ponoć fajny. Ale na żywo nie widziałem.Ty byś lepiej skrzynkę opróżnił bo Ci się privów nie da wysłać
Pisało, że jeszcze na jedną wiadomość jest miejsce to nie czyściłem. No ale ok. Zostawiłem 4, a 196 skasowałem
Można więc pisać. -
Żeś niby taki
skromny i nigdy żadnych filmów ani zdjęć, o nie!Lepiej swojego pokaż bo mnie oklejenie ciekawi
Z opowieści, które
słyszałem od poprzedniego właściciela i innych kolegów, to ponoć fajny. Ale na żywo
nie widziałem.Trzeba się spotkać w gronie Swiftowo - rajdowym to zobaczysz
Pisało, że jeszcze
na jedną wiadomość jest miejsce to nie czyściłem. No ale ok. Zostawiłem 4, a 196
skasowałem
Można więc pisać. -
Jakieś szczegóły zdradzisz, ile koni to to ma, jakie mody etc?
-
słyszałem od poprzedniego właściciela i innych kolegów, to ponoć fajny.
do dopieszczenia
ale i tak bardzo fajny
drze sie jak gupi (imho za głosno) i SSS nie ma przy nim startu wcale (ale też nie cisnałem do konca )
-
Coś się kończy, coś zaczyna...
Moja rajdówka jest na sprzedaż.
Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam na priv. -
Coś się kończy, coś
zaczyna...
Moja rajdówka jest
na sprzedaż.
Gdyby ktoś był
zainteresowany to zapraszam na priv.cóż, żegnaj stary królu, witaj nowy
-
Już sprzedany?
-
Już sprzedany?
W zasadzie tak
W weekend ma nowy właściciel po niego przyjechać -
W zasadzie tak
W weekend ma nowy
właściciel po niego przyjechaćcoś sie kończy :tuli:
-
Auto dzisiaj odjechało wraz z nowym właścicielem...
Obiecał o nie dbać. Mam nadzieję, że będzie mu dobrze służyć.
Dzięki wszystkim oglądającym ten wątek, komentującym i trzymającym za nas kciuki przez ostatnie lata.I to by było chyba na tyle...
KONIEC
-
I to by było chyba
na tyle...
KONIECAle co w ogóle koniec rajdówek Swiftów???