Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
OONNN ŻŻŻYYYYJJJEEEEE!!!!
-
A w sumie to pytanie mam, czy każde GTi jak nie falują mu obroty to popiarduje tak wesoło?
Mam wydech serie, wszystko w sumie serie, obroty sztywne 950 a z wydechu od 1.3 8v prum prum prum nieregularne, brak błędów oczywiście.No i oby silniczek jak najdłużej żył.
-
A w sumie to
pytanie mam, czy każde GTi jak nie falują mu obroty to popiarduje tak wesoło?
Mam wydech serie,
wszystko w sumie serie, obroty sztywne 950 a z wydechu od 1.3 8v prum prum prum
nieregularne, brak błędów oczywiście.Wiesz, nie wiem jak u innych. U mnie jest inny kolektor, nie ma katalizatora, inna średnica rury, jeden tłumik środkowy przelotowy i końcowy też przelotowy. Ale jak masz równe obroty a tylko wydech sobie nieregularnie pyrka to bym się nie przejmował
No i oby silniczek
jak najdłużej żył.Dzięki
-
Ja mam co prawda 8V, ale też na wolnych jakby co któryś obrót wału telepnie trochę silnikiem - czuć to na lewarku i w kabinie delikatnie... Jak się stoi za autem to to zająknięcie też słychać w tłumiku
Ale oleju nie bierze, nie spala więcej wachy, więc się przejmować chyba nie ma czym...
Rozrząd ustawiony, nowa kopułka i palec, wyprzedzenie zapłonu pasowałoby sprawdzić, ale jakoś boję się bawić w tę zworkę pod maską
-
MI też nim telepie na wolnych tak lekko, jak by było słychać trochę taką hmm... może nie równą pracę silnika. Ale jak na początku przejmowałem się takimi rzeczami, teraz po prostu stwierdzam że te Suzuki tak mają i jadę dalej
-
OONNN
ŻŻŻYYYYJJJEEEEE!!!!i zapier....... znaczy jezdzi
oczywiscie pod warunkiem ze sie kierowca slucha pilota
bo jak sie nie slucha to nie jezdzi -
i zapier.......
znaczy jezdzi
oczywiscie pod
warunkiem ze sie kierowca slucha pilota
bo jak sie nie
slucha to nie jezdziSię nie słucha i dzięki temu trasy nie myli
Cięcie było dobre a że wtyczka zj...na to inna historia Następnym razem więcej trytytek i będzie ok -
druciarstwo pełną gębą widzę :-D
-
druciarstwo pełną
gębą widzę :-DBez trytytki nie ma rajdów
-
I bez taśmy M'C Giwer
-
Się nie słucha i
dzięki temu trasy nie mylia bo ty za szybko jezdzisz
Cięcie było dobre a
że wtyczka zj...na to inna historia Następnym razem więcej trytytek i będzie oki pałer tajpa
zerkłes w zawias ?
-
druciarstwo pełną
gębą widzę :-Dno własnie nie bylo i sie wysrało
-
zerkłes w zawias
?Jeszcze nie
-
Trochę zmian było,
więcej na fotkach wkrótce.1000 km zrobione, silnik żyje
I Sprint zaliczony.Ze zmian to wkrótce do auta wpadną nowe miękkie sprężyny bo te co magicy mi przysłali z Malezji się okazały mur / beton i amory w ogóle nie pracowały. Auto było mega nerwowe.
Dorwałem teraz inne ok 6kg i mam nadzieję że będzie lepiejA apropo trakcji to do auta wleciało też coś takiego:
Jestem pod wrażeniem jak twarde boki ma ta opona i jak klei nawet przy stosunkowo niskich temperaturach
No i kilka aktualnych fot:
Pozdro
-
Dorwałem teraz inne
ok 6kg i mam nadzieję że będzie lepiejwg exif fotka z wczoraj - wiec wiesz juz czemu sciaga ?
napisz ze skrzywiles bede mogl powiedziec
zdaje sie ze drugi przejazd
a swistak swista
-
wg exif fotka z
wczoraj - wiec wiesz juz czemu sciaga ?Nie wiem Patryczku bo jechaliśmy na Koni i nie wyciągałem tych amorków z auta :-P
-
Erde > PW
-
Nie wiem Patryczku
bo jechaliśmy na Koni i nie wyciągałem tych amorków z auta :-Paaaaaaaaaaa.......
-
Nie pozwólcie znajomym wymieniać Wam rozrusznika jeśli nie macie absolutnej pewności, że zrobią to solidnie!
5:38
-
Kto to montował?