Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Nie wszyscy to rozumieją.
Na szczęście są wyjątki od reguły którzy doskonale to rozumieją
-
ja tylko od grudnia wydalem na swifty jakies 6.5-7 kolockow a wsumie ile poszlo to nie mam pojęcia, wkoncu drobnych nie licze
-
ja tylko od grudnia
wydalem na swifty jakies 6.5-7 kolockow a wsumie ile poszlo to nie mam pojęcia,
wkoncu drobnych nie liczeTo na kupno czy mody/naprawy ??
-
kupno nowego, czesci wszystko po trochu... ogolnie zbieram materialy na budowe swifta jakiego w polsce nie bylo ale zapewniam ze to bedzie bardzo ciekawy samochodzik.
-
kupno nowego,
czesci wszystko po trochu... ogolnie zbieram materialy na budowe swifta jakiego w
polsce nie bylo ale zapewniam ze to bedzie bardzo ciekawy samochodzik.trubo burbo 4x4 z dwoma silnikami ?
-
trubo burbo 4x4 z
dwoma silnikami ?4 silniki, po sztuce na kolo,
-
kupno nowego,
czesci wszystko po trochu... ogolnie zbieram materialy na budowe swifta jakiego w
polsce nie bylo ale zapewniam ze to bedzie bardzo ciekawy samochodzik.Hmm... czyli turbo ponad 400 koni żeby Radka Petere przebić albo ponad 220koni NA żeby przebić rossiego?
A może będzie miał napęd tylko na tył bo tego chyba też jeszcze u nas nie grali?
W każdym razie pododzenia -
A może będzie miał
napęd tylko na tył bo tego chyba też jeszcze u nas nie grali?za granicą grali, w Mk I - potwór niemiłosierny i to malowanie Cat-a
-
Tylko tam chyba silnik z BMW był
-
Tylko tam chyba
silnik z BMW byłfakt, miał coś z BMW, ale nie był to silnik
tu masz odpalenie tego tworu :
-
blisko blisko ale najpierw zaczne bez turbo zobacze jak to bedzie działać.
-
Ale pech, idzie sie wkurzyc Wychodzi na to, ze seria najmocniejsza? Najgorzej jak wszystko poskladane zgodnie ze sztuka i taki error.
-
fakt, miał coś z
BMW, ale nie był to silnik
tu masz odpalenie
tego tworu :Ale mi naspamiliście w wątku... Będę sprzątał
-
Ale pech, idzie sie
wkurzyc Wychodzi na to, ze seria najmocniejsza? Najgorzej jak wszystko
poskladane zgodnie ze sztuka i taki error.No idzie...
Dlatego teraz będę wkładał prawie serię, jak trochę pojeżdżę to pomyślę co dalej -
Ja mam
-
Po wątku na moto
giełdzie można sądzić że już masz dawce?No mam dostęp do pokaźnego zbioru części Trochę też gratów w piwnicy zalega i muszę się tego pozbyć
-
No idzie...
Dlatego teraz będę
wkładał prawie serię, jak trochę pojeżdżę to pomyślę co dalej
Ps. ma ktoś jakieś
stare wahacze przednie na zbyciu? pilnie potrzebne, stan obojętny...ja swoje w tamtym tygodniu na zlom wywiozlem w ramach sprzatania w garazu.
prawie serie? ale bedziesz ja otwieral aby remoncik zrobic? Czy poprostu silnik wpadnie w komore? -
No mam dostęp do
pokaźnego zbioru części Trochę też gratów w piwnicy zalega i muszę się tego
pozbyćJa wywiozłem ostatnio 740 kg złomu stalowego, 204 kg aluminium i 180 kg makulatury i od razu więcej miejsca w garażu A i w kieszeni koło 800 zł
-
OFFtopic to podziel sie gratami skoro i tak robisz porządek i na urodziny podaruj mi lotke z gti
-
Ok albo kupiles 2giego swifta na czesci zeby silnik wydlubac albo rozbierasz swoja rajdowke! bo tyle czesci co wystawiasz na gieldzie to w garazu nie mogles miec.