Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Kto to montował?
Kolega Naprawdę nie wiem jak on to zrobił
-
Drugi raz słyszę o takiej sytuacji, a pierwszy raz widzę jak fruwa rozrusznik
Chyba trochę elektryki "okołorozrusznikowej" poleciało przy okazji
-
Ten kierownik Hondy z pierwszych sekund drugiego filmiku chyba się zagapił, że "cmoknął" tę ścianę
Wartburg rządzi, a Poldkiem miotało jak szatanem
-
Drugi raz słyszę o
takiej sytuacji, a pierwszy raz widzę jak fruwa rozrusznikChyba trochę
elektryki "okołorozrusznikowej" poleciało przy okazjiKabel rozrusznika do wymiany Jeszcze nie oglądałem czy śruby pościnało
-
Ten kierownik Hondy
z pierwszych sekund drugiego filmiku chyba się zagapił, że "cmoknął" tę ścianęChciał dojść max blisko murka żeby płynnie nawrót zrobić ale z tego co widzę koła zblokował i już nie zdążył skręcić... Jego błąd ale tak to bywa
Wartburg rządzi, a
Poldkiem miotało jak szatanemA my tym razem raczej na okrągło
-
Kabel rozrusznika
do wymiany Jeszcze nie oglądałem czy śruby pościnałoSzczęście że wam jakieś mega zwarcie sie nie zrobiło..:)
-
Radku , trochę na niebiesko sadzi ten silnik , trochę to dziwne przy nowym silniku
Jazda super , zawieszenie i r888 robią robote . A tłumik śmiesznie gwiżdże
-
Radku , trochę na
niebiesko sadzi ten silnik , trochę to dziwne przy nowym silniku
Jazda super ,
zawieszenie i r888 robią robote . A tłumik śmiesznie gwiżdżeZawias trochę za miękko z tyłu ustawiłem, na przodzie były stare Koni. R888 super! Polecam. Nawet przy 5 stopniach kleją bardzo fajnie.
Silnikowi dam czas żeby się dotarł bo na razie 2 tysięcy nawet nie ma Mogły jeszcze pierścienie się dobrze nie dotrzeć. Zobaczę za jakiś czas
Wydech mnie trochę irytuje Chyba przepalony końcowy Ulter tak gwiżdże Na wiosnę robię cały nowy z nierdzewki
Tutaj onboard już bez rozrusznika i bez większych problemów. Jak to mówią "Rozrusznik z wozu, koniom lżej!"
-
ale silnik ma moc , idzie jak burza mimo że to seria Wydaje mi się że odpycha się bardzo podobnie tak jak wcześniej na mega rzeźbie czyli wałki , det'y itp.
Skrzynia seria? Bo nawet na dwójce nie przydycha nic
-
ale silnik ma moc
, idzie jak burza mimo że to seria Wydaje mi się że odpycha się bardzo podobnie
tak jak wcześniej na mega rzeźbie czyli wałki , det'y itp.Fakt silnik ładnie zapyla. W zasadzie jest tylko kolektor + duża przepustnica z nysy i lekko przeszlifowane kanały. Będzie lepiej bo zapłon jeszcze dobrze nie ustawiony i chyba TPS coś świruje z wolnymi obrotami. Wałki i ECU seria.
Skrzynia seria? Bo
nawet na dwójce nie przydycha nicNo właśnie nie i to ona robi największą robotę
-
będziesz w stanie nagrać mi jakiś on board 0-160km\h? Myśle nad wrzuceniem krótkiego przełożenia na codzień a do tego długi 5 bieg.
Masz włożone same FD i jest 4.4 tak? Czy przekładałeś też biegi?
-
będziesz w stanie
nagrać mi jakiś on board 0-160km\h? Myśle nad wrzuceniem krótkiego przełożenia na
codzień a do tego długi 5 bieg.
Masz włożone same
FD i jest 4.4 tak? Czy przekładałeś też biegi?W najbliższym czasie nie nagram bo moja GoPro się zepsuła a na rajd miałem pożyczoną kamerkę. Skrzynia oprócz głównego 4.4 ma też poprzerabiane biegi. Przy samym FD nie ma tak dobrego efektu. Nie wpada się w "dziurę" po wbiciu wyższego biegu tylko od razu się wyrywa do przodu z wyższych obrotów. Ja nie składałem tej skrzyni ale z tego co wiem trzeba dorabiać na zamówienie kilka rzeczy.
-
Jestem ciekaw co i jak z tą skrzynią, mam skrzynkę z litra oraz matiza, może da się to jakoś połączyć w całość logicznie
-
no ja bym znalazł skrzynie od 1.3 a i od matiza bym załatwił i też bym chciał coś takiego poskładać tylko to kółko od wstecznego może być problemem
-
Dobrze to idzie. I widać, że klei się ładnie do nawierzchni
-
Dobrze to idzie. I
widać, że klei się ładnie do nawierzchniTy mi lepiej powiedz czy szpere jeszcze masz czy się już pozbyłeś Przydała by się
-
miałbym Qualife za ok 2.5k pln
-
Ty mi lepiej
powiedz czy szpere jeszcze masz czy się już pozbyłeś Przydała by sięJuż spory czas temu, kupił ją ode mnie ktoś z forum
-
miałbym Qualife za
ok 2.5k plnNowa czy używka?
-
nowa 3500-4000
używka po 5 startach w KJSach