Swift S1300 czyli budujemy rajdóweczkę... ;)
-
Gratuluję bezawaryjności - oby tak dalej
Co to za silnik na ostatniej fotce? -
CBR1100
-
CBR1100
I jak to daje radę w Swifcie?
-
Jakby patrzeć w katalog to siedzi tam od 150 do 165 kunia, 117 niuta, powinien wyrywać lepiej niż seria tylko pytanie czy fwd czy 4wd.
-
4wd , mocy jest dużo ale NM mało , jeździ to w sumie szybciej ale szału nie ma
-
A skrzynia jaka?
-
Mnie to ciekawi czy bez przedniego górnego pasa to od tak na kjsy wpuszczają
-
A skrzynia jaka?
Sekwencja z moto + Swiftowa zapięta chyba na 3ce. Na razie szału nie ma ale auto ma duży potencjał. Świeżo złożone i jeszcze nie dopieszczone. A dźwięk silnika i zmiany biegów robi naprawdę wrażenie
-
4wd , mocy jest
dużo ale NM mało , jeździ to w sumie szybciej ale szału nie maNo właśnie - motocykl wyrywa spod tyłka, a w nawet wydmuchanym Swifcie ma do napędzenia 2,5 raza więcej masy
-
Sekwencja z moto +
Swiftowa zapięta chyba na 3ce. Na razie szału nie ma ale auto ma duży potencjał.
Świeżo złożone i jeszcze nie dopieszczone. A dźwięk silnika i zmiany biegów robi
naprawdę wrażenieCiekawe jak to połączyli - łańcuch idzie od silnika do przedłużonego wałka skrzyni z zębatką, czy wał kardana w tym motorku był?
Zbiornik płynu z VW
-
gdzies sie w filmie pokaze ze dwa razy
-
Radek, to co pojechałeś prosto to się zagapiłeś czy pilot źle "kierował"?
-
Radek, to co
pojechałeś prosto to się zagapiłeś czy pilot źle "kierował"?Z upału mózg mi się wyłączył na 2 sekundy i wystarczyło Patryk coś tam krzyczał o prawym na górny parking ale moje szare komórki już nie przyswoiły w końcówce OSu. Wbrew pozorom wcale nie jest łatwo jechać na opis. Jeszcze długa droga przed nami
-
Z upału mózg mi się
wyłączył na 2 sekundy i wystarczyłote uważaj bo w niedziele ma byc jeszcze gorecej
Patryk coś tam krzyczał o prawym na górny
parking ale moje szare komórki już nie przyswoiły w końcówce OSu.brakło chyba powtorzenia
ale tez i czasuWbrew pozorom
wcale nie jest łatwo jechać na opis. Jeszcze długa droga przed namie tam
-
Wbrew pozorom
wcale nie jest łatwo jechać na opis. Jeszcze długa droga przed namiJa nie wiem czy bym w ogóle umiał tak poginać i słuchać, ale pilot moim zdaniem ma jeszcze gorzej, na miejscu pilota to już na bank bym się nie odnalazł
-
te uważaj bo w
niedziele ma byc jeszcze gorecejPonoć 34 w cieniu.
-
Ja nie wiem czy bym
w ogóle umiał tak poginać i słuchać,ciezko jest znaczy tak mnie sie wydaje bo odwrotnie to jechalismy raz
ale pilot moim zdaniem ma jeszcze gorzej, na
miejscu pilota to już na bank bym się nie odnalazłe tam
wystarczy tylko na czas ( a w zasadzie przed ) czytac opis
pozatym ja wiem wczesniej co sie stanie
chyba ze stanie sie cos niespodziewanego
-
e tam
wystarczy tylko
na czas ( a w zasadzie przed ) czytac opis
pozatym ja wiem
wczesniej co sie stanie
chyba ze stanie
sie cos niespodziewanegoNiby tak, bardziej mi chodziło o to, że nie lubię/nie umiem czytać podczas jazdy a już na bank bym się tego nie podjął gdyby chodziło o pilotowanie, za duża odpowiedzialność
-
Sekwencja z moto +
Swiftowa zapięta chyba na 3ce. Na razie szału nie ma ale auto ma duży potencjał.
Świeżo złożone i jeszcze nie dopieszczone. A dźwięk silnika i zmiany biegów robi
naprawdę wrażenie -
No zielony szerszeń ładnie lata
Sporo zrzucania biegów - ciekawe, czy nie utrudnia to kierowania przy szykanach
Chociaż w WRC też tak przy sekwencji się robi - ale tam chyba idzie to szybciej