[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
to teraz wiadomo gdzie części uciekają od Fetora
Nie za bardzo odprężysz go na tym przelocie ?
P.s: Fetor do tablicy -
A ja nadal jestem ciekawy jak zamontowana jest tylna tablica...
-
to teraz wiadomo gdzie części uciekają od Fetora
Nie za bardzo odprężysz go na tym przelocie ?
P.s: Fetor do tablicyno co, no co
-
wiesz co
Pisz ile na pw i nie gadaj -
wiesz co
Pisz ile na pw i nie gadajmowilem ile :lizulizu:
duzio
-
mowilem ile :lizulizu:
duzioduzio a duzio to różnica
Pisz ile A jak nie to szukam dalej -
Aktualny wykresik:
-
Ladne stado kuniuuf. Ale czemu tak nisko odcinka?
-
tylko mi nie mow ze to zasluga wydechu i kolektora 4-2-1 :totalszok:
-
Ladne stado kuniuuf. Ale
czemu tak nisko odcinka?pewnie ucięli wykres tak jak u mnie kiedyś na hamowni ...
tylko mi nie mow ze to
zasluga wydechu i kolektora 4-2-1 :totalszok:bo ?
Wykresik ładny Szkoda tylko że Nm takie lekko szarpane
-
Ten szarpany wykres wyglada mi jak niewlaczenie wygladzania przez obsluge hamownii. Jak na kolektor i wydech to roznica kozacka!
-
pewnie ucięli wykres tak jak
u mnie kiedyś na hamowni ...przeca tam wykres jest do 7500rpm
nic nie jest ucietebo ?
bo sie francok nic nie chwalil, zabije dziada
Wykresik ładny Szkoda
tylko że Nm takie lekko szarpanesie poprawi ... niedlugo
-
przeca tam wykres jest do
7500rpm
nic nie jest ucietenie powinien być do 8k ?
bo sie francok nic nie
chwalil, zabije dziadaja Ciebie też powinienem zabić, wiesz za co
sie poprawi ... niedlugo
a co ? dolotem będziecie celować w doliny ?
-
nie powinien być do 8k ?
nima czipa, nima 8kilo
ja Ciebie też powinienem
zabić, wiesz za coto "cos" caly czas lezy i kwiczy czekajac na Twoje zdecydowanie sie
a co ? dolotem będziecie
celować w doliny ?doliny, pagorki, wyzyny, itepe itede
-
nima czipa, nima 8kilo
a no tak, zboczenie po zlocie mi zostało
to "cos" caly czas lezy i
kwiczy czekajac na Twoje zdecydowanie sieleży bo żeś walnął cenę zaporową, a ja muszę to pomalować jeszcze a mazakami tego nie zrobię
doliny, pagorki, wyzyny,
itepe itedehehe
-
Ladne stado kuniuuf. Ale
czemu tak nisko odcinka?
Jak to nisko odcinka ? Normalnie jest przy 7500 obr/min. Podejrzewam o co Ci chodzi...tylko mi nie mow ze to
zasluga wydechu i kolektora 4-2-1 :totalszok:Dokładnie Wydaje mi się, że ma na to również wpływ zrobiona głowica przy okazji paska. Teraz dzięki układowi wydechowemu w pełni może zaprocentować powiększenie i poprawienie kanałów wylotowych, oraz dolotowych, przez które lepiej napełnia się cylinder w związku z lepszym procesem wymiany - oczyszczania cylindra ze spalin. Za tydzień, lub dwa robię pomiar po zrobionym dolocie, wtedy zobaczymy jaki będzie progres
Ten szarpany wykres wyglada
mi jak niewlaczenie wygladzania przez obsluge hamownii. Jak na kolektor i wydech to roznica
kozacka!No właśnie nie, bo było to grupowe hamowanie i w niektórych autach wykresy poszarpane, a w innych nie. Te z gładkim przebiegiem momentu były wcześniej strojone, więc tu bym widział przyczynę poszarpania.
-
No ładnie,ładnie Działaj dalej będzie się na kim wzorować Tylko czemu,ktoś mi podkrada części
-
No ładnie,ładnie Działaj
dalej będzie się na kim wzorować Tylko czemu,ktoś mi podkrada częścico byś zaczynał od zera i miał więcej frajdy :]
-
leży bo żeś walnął cenę
zaporową, a ja muszę to pomalować jeszcze a mazakami tego nie zrobięTo moze potargujemy sie?
Do zlotu ma mi to zniknac z garazu -
Jak to nisko odcinka ?
Normalnie jest przy 7500 obr/min. Podejrzewam o co Ci chodzi...
Dokładnie Wydaje mi się,
że ma na to również wpływ zrobiona głowica przy okazji paska. Teraz dzięki układowi
wydechowemu w pełni może zaprocentować powiększenie i poprawienie kanałów wylotowych, oraz
dolotowych, przez które lepiej napełnia się cylinder w związku z lepszym procesem wymiany -
oczyszczania cylindra ze spalin. Za tydzień, lub dwa robię pomiar po zrobionym dolocie, wtedy
zobaczymy jaki będzie progres
No właśnie nie, bo było to
grupowe hamowanie i w niektórych autach wykresy poszarpane, a w innych nie. Te z gładkim
przebiegiem momentu były wcześniej strojone, więc tu bym widział przyczynę poszarpania.noo i niech mi ktos teraz powie ze moje czesci tuningowe nie daja powera