[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
dla Ciebie poczekam ten
miesiac dluzejJak już się zaczynam godzić to zawsze się pojawia to światełko w tunelu i humory jak baba w ciąży
Nie chcesz przyjąć w rozliczeniu alu z oponami do Rav 4?
-
Jak już się zaczynam godzić
to zawsze się pojawia to światełko w tunelu i humory jak baba w ciąży
Nie chcesz przyjąć w
rozliczeniu alu z oponami do Rav 4?noo raczej nie zreszta za duzo mam tych kompletow i sie musze pozbyc
-
Nie spamować mi w temacie !
Moderator gdzieś jest ?
-
PeeS. Indii budujesz
furkę,której z każdym nowym modem coraz bardziej zazdroszczę Miło by było jakby takie
cacko JDM by zagościło z nami na zlotano właśnie Indii - where are you zapisuj się na zlotaja ...
dziadu
P.s: Dajmos, poczekaj jak ja swojego skończę
-
Nie spamować mi w temacie !
Moderator gdzieś jest ?
szatap
ja tu moge spamowac
-
P.s: Dajmos, poczekaj jak ja
swojego skończęKońca nie widać...
-
Końca nie widać...
i szybko nie będzie jak zwykle kwestia $$ i czasu ...
Ok koniec OT -
Aktualizacja, pierwsza zaległa, bo kierownica już jakiś czas siedzi w aucie. Jest to kierownica momo, skórzana, oferowana w salonach Suzuki jako wyposażenie dodatkowe. Kierownica posiada nakładkę na środek.
A z nowości:
- sprężyny H&R
- amortyzatory żółte Koni z regulacją twardości
- przednia górna rozpórka Ultra Racing
- tylna rozpórka górna OMP
-
Śledząc temat i oglądając fotki Twojego Swifta byłem pod wrażeniem, ale jak zobaczyłem je na własne oczy (chyba w tym roku nawet na miasteczku agh - od razu poznałem auto ) to powiem Ci, że to jeden z najfajniej zrobionych Swiftów jakie miałem okazje widzieć. Widać że dużo pracy Cię to kosztuje, ale efekty mówią same za siebie:) pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałości w grzebaniu, dłubaniu, dopieszczaniu auta
-
Ta kiera nie jest za duza? wydaje sie owiele wieksza od seryjnej ze ledwo kolano mozna przelozyc pod nią.
Ile dales za amorki springi (springi nowe? amorki widac ze sciagane) i za rozporeczki ile?
wlozyles juz te walki? -
Ile dales za amorki
springiWyglądają jak te z litra do KJSów,może to te same?
-
Ta kiera nie jest
za duza? wydaje sie owiele wieksza od seryjnej ze ledwo kolano mozna przelozyc pod
nią.
Ile dales za amorki
springi (springi nowe? amorki widac ze sciagane) i za rozporeczki ile?
wlozyles juz te
walki?Ma 35 cm, na tych fotkach tak wyszła Zrobię jeszcze zdjęcie z nakładką bo ciekawie wygląda. Zawiasik to oferta z motogiełdy ze zlosnikia. Jeszcze nie włożyłem. Wczoraj auto odebrałem od lakiernika.
-
Czy jest możliwość wsadzenia amortyzatora Koni do cokoła od fabrycznego przedniego amortyzatora? (jest on rozbieralny?)
-
od lakiernika a co tam znowu knujesz?
-
A z nowości:
- sprężyny H&R
- amortyzatory
żółte Koni z regulacją twardości - przednia górna
rozpórka Ultra Racing - tylna rozpórka
górna OMP
Kiera - Fetor ?
Springi i amory - DE ?
Rozpórka - ta co z alledrogo ? bo ta chyba była do nowego Swifciora
OMP - Suzin ? -
Hell,a weź Ty se poczytaj posty wyżej i włącz myślenie
-
Hell,a weź Ty se
poczytaj posty wyżej i włącz myśleniepytam, bo taki sam zawias był na ebayu ciekawe skąd miał tamten user
-
Kiera - Fetor ?
Springi i amory -
DE ?
Rozpórka - ta co z
alledrogo ? bo ta chyba była do nowego Swifciora
OMP - Suzin ?puudlo
-
puudlo
ale lampy, waleczki, kołka i komp?
-
ale lampy,