[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
Wiem, że z deka za
duży, aczkolwiek jak się przegląda strony poświęcone JDM-owi to sporo aut posiada
takie zakończenie układu wydechowegono tak, ale zazwyczaj jest to supra, evo lub impreza i końcowy idzie do góry, nie na dół jak z cysterny
Tajemnica
hehe, wiem, wiem, był jeden na alle tylko
Nie zajmuj się
drobnostkami tylko zwróć uwagę na zakończenie zderzaka :]widzę - dokładka, w końcu trafiłeś
-
No to może się
pochwale
I miejsce w Finale
Wojny Północ - Południe w kategorii JDM
A tak wygląda
pojazd na zakończenie sezonu 2010ale masz malego...
pucharka
-
ale masz malego...
pucharka -
Indii a jak by wyglądało jakbyś okleił klosz postojówki pomarańczową folią do lamp? Próbowałeś albo widziałeś może takie coś ?
-
Indii a jak by
wyglądało jakbyś okleił klosz postojówki pomarańczową folią do lamp? Próbowałeś albo
widziałeś może takie coś ?Była by na bank spora różnica, zwróć uwagę, że ta pomarańczowa ma taki odblask na dole z boku. Zresztą taki sam jakie mają moje postojówki ( klik ), o dobraniu koloru nie wspomne
Swoją drogą Indii co to za moda na oklejanie całych elementów karoserii jakimiś naklejkami ?
To czasem nie jakaś Hjundowa moda ? -
JDM'owa moda xD Wiem, że była by różnica ale myślałem o oklejeniu dwóch postojówek seryjnych (;
-
Nie kombinujcie tylko kupujcie moje piękne kierunki CLEAR
-
Dajmos nie mów tu o clear'ach bo Cię zjedzą ^^ To takie nie JDM'owe hehe
-
No JDM jest taki powszechny a cleary do Swifta to rarytasik
-
No JDM jest taki
powszechny a cleary do Swifta to rarytasikcleary kupisz na alle a postojówek z GT nie dostaniesz tak łatwo
-
cleary kupisz na
alle a postojówek z GT nie dostaniesz tak łatwoboczne,a przednie ? Tylko nie wyskakuj mi z ebayem bo Ci powiem,że z GT możesz se ściągnąc z Argentyny albo czegoś innego
-
boczne,a przednie ?
Tylko nie wyskakuj mi z ebayem bo Ci powiem,że z GT możesz se ściągnąc z
Argentyny albo czegoś innegoprzednie - z DE, GB - no problem
-
przednie - z DE, GB
- no problem
-
ja miałem malować swoje postojowe farba do witraży, wychodzi jak ori ambery do hondy:D
-
Indii cycu pochwal sie
i podziekuj za dobre rady
-
Dawno mnie tu nie było !! Bardzo fajny Swift
Zastanawiam się co jeszcze jest w nim z mojego hehe , na razie wypatrzyłem:
tylne lampy, pokrywka zaworów ( zielona i żółta ) , szpera i wydech hehe a przełożenie w skrzyni jakie ? seria czy moje krótkie ? -
Indii cycu pochwal
sieco znów wymodzili
Zastanawiam się co
jeszcze jest w nim z mojego hehedużo za dużo
-
Dawno mnie tu nie
było !! Bardzo fajny Swift
Zastanawiam się co
jeszcze jest w nim z mojego hehe , na razie wypatrzyłem:
tylne lampy,
pokrywka zaworów ( zielona i żółta ) , szpera i wydech hehe a przełożenie w skrzyni
jakie ? seria czy moje krótkie ?seria
ale do remontu
-
co znów wymodzili
aa takie tam duperele
po hamowni bedzie wszystko jasne
-
wlasnie dlatego mialem u siebie skrzynie z Sohc ( ze zmienionym przelozeniem )