ZAGADKI: cóż to, ach co to... za część Tico?
-
Hmm nie bardzo mogę
powiększyć, bo powstanie pixelozaTeraz to już gówno widać .
-
A to jest całe czy
uszkodzone? ;p
Faktycznie troche
wygląda jak jakaś guma wydechu ale urwana.
Ogólnie jak zagięty
przewód ze wzmocnieniem na zagięciu
Może to guma
"odpowietrzająca" reflektor? ;pCiepło, ale nie dotyczy to reflektora
-
Zdjęcie kiepskie, bo jest to wycinek. A jest to wężyk, odpowietrzający zbiornik z płynem do szyb
-
Chyba wiem. To jest kolanko z układu chłodniczego przy silniku ?
-
Zdjęcie kiepskie,
bo jest to wycinek. A jest to wężyk, odpowietrzający zbiornik z płynem do szybNo tak. Jak naprawiałem pompkę od spryskiwaczy mignęło mi to coś.
-
Miecho z racji, że nikt nie zgadł dawaj kolejną
-
To może ja dam łatwe bez ucinania zdjęcia.
Co to jest za część.
-
Pierścień uszczelniający kolektora...
-
Trochę łatwiejsza na szybko: do czego służy ta śruba?
-
Kolejna zagadka: co to za część i jaką funkcję spełnia?
-
Pierścień
uszczelniający kolektora...Nie kolektora.
-
Nie kolektora.
Pomiędzy kolektorem wydechowym a wydechem
-
Nie kolektora.
NO między kolektorem, dokładniej katalizatorem, a środkowym tłumikiem.
Ale Jaco- niepotrzebny nam się tu bajzel zrobił bo następna zagadka należała do miechomiecho. Więc jego zagadka ma pierwszeństwo.
Co to za śruba nie wiem może w skrzyni biegów takowa jest, ponieważ się nie spotkałem z taką przy rozbiórce 2 tico... Druga zagadka to zawór jednokierunkowy... -
Pomiędzy kolektorem
wydechowym a wydechemlub między tłumikiem środkowym a końcowym one są praktycznie takie same
-
lub między
tłumikiem środkowym a końcowym one są praktycznie takie sameMylisz sie kolego. Różnią się wykonaniem, materiałem oraz wymiarami...
-
NO między
kolektorem, dokładniej katalizatorem, a środkowym tłumikiem.I tak było napisać .
Ale Jaco-
niepotrzebny nam się tu bajzel zrobił bo następna zagadka należała do miechomiecho.
Więc jego zagadka ma pierwszeństwo.Bajzel to robisz Ty pisząc takie teksty.
-
lub między
tłumikiem środkowym a końcowym one są praktycznie takie sameNie, między tłumikiem środkowym a końcowym jest cienki pierścień (jakby z aluminiowego drutu fi 2mm), który ściska się przy dokręcaniu tłumików
-
Co to za śruba nie
wiem może w skrzyni biegów takowa jest, ponieważ się nie spotkałem z taką przy
rozbiórce 2 tico... Druga zagadka to zawór jednokierunkowy...Nie jest to śruba od skrzyni
Druga zagadka rozwiązana
-
Mylisz sie kolego.
Różnią się wykonaniem, materiałem oraz wymiarami...Czyli poprzedni właściciel u mnie nie widział różnicy bo miałem taka plecionkę tam
-
Co do śruby, to chyba takową przykręca się gaźnik, nieprawdaż?