Opony letnie rozmiar
-
Z suzuki swifta...
-
I ja też dodam cosik:
165/55 R13 na felge 5.5J bądz 5J.
Idealna -
A co myślicie o oponach bieżnikowanych?
Kiedyś do ,,Malucha,, kupiłem 4 zimówki i miałem ich 6 lat.4 lata w Tico. Jak sprzedawałem razem z poprzednim Tico nowy nabywca był zdziwiony że są jeszcze tak dobre.
-
A co myślicie o
oponach bieżnikowanych?
Kiedyś do
,,Malucha,, kupiłem 4 zimówki i miałem ich 6 lat.4 lata w Tico. Jak sprzedawałem
razem z poprzednim Tico nowy nabywca był zdziwiony że są jeszcze tak dobre.Na temat opon bieżnikowanych jest tyle opinii, co samych opon Ja osobiście do tico nie kupiłbym takich opon, bo już nawet nowe opony 12" nie są takie drogie
-
Dawniej bieżnikowane opony do maluch były najgorszy chłam bo sam miałem i jedna pękła w środku. teraz już robią lepsze Ale małe rozmiary to cena jest raczej niezbyt atrakcyjna porównując do dobrych używek. U mnie gumiarz poleca ale tylko niemieckie i takie sprzedaje. Sam mam kupione zimówki niemieckie regenerowane king-miller i jeździ się tak samo jak na frigo. Co do letnich nie wiem czy warto kupować szczególnie polskie bo nie wiadomo jak z ich trwałością.
-
A co myślicie o oponach bieżnikowanych?
Kiedyś do
,,Malucha,, kupiłem 4 zimówki i miałem ich 6 lat.4 lata w Tico. Jak sprzedawałem
razem z poprzednim Tico nowy nabywca był zdziwiony że są jeszcze tak dobre.Nie kupię. Zbyt szybko jeżdżę, boję się po prostu.
Może, gdybym toczył się jedynie do pięćdziesiątki, jedynie w zabudowanym... Ale jednak nie. -
Zamówiłem Uniroyal Rainexpert 155/65 R13 po 134zł
-
Zamówiłem Uniroyal
Rainexpert 155/65 R13 po 134złJakoś bardzo tanio Ja płaciłem po ok 160/szt
-
DOT 0913 z Czech
-
Zamówiłem Uniroyal
Rainexpert 155/65 R13 po 134złMyślę, że dobry wybór i cena niezła.
-
A co myślicie o
oponach bieżnikowanych?Zdecydowanie nie polecam - dostałem razem z Tico kpl. opon zimowych używanych jeden sezon. Opony, które jeździły na przodzie miały aż 2mm. niższy bieżnik niż te z tylnej osi! Sprzedałem je na tablicy za 200zł, dołożyłem 100zł i kupiłem sobie na tablicy kpl. używanych zimówek Dębica Frigo na felgach
-
Zamówiłem Uniroyal
Rainexpert 155/65 R13 po 134złPodwoiłeś wartość Tico
-
Podwoiłeś wartość
TicoTylko który raz już
Remont Zima 2011 ok 2,5kzł -
Tylko który raz już
Remont Zima 2011 ok
2,5kzłJak ja to rozumiem
O każdy swój samochód walczę do końca
Ze Swiftem też tak będzie, przyzwyczajam się do aut i ratuję mimo, że to nieopłacalne i czasami znajomi pukają się w czoło
-
Jak ja to rozumiem
O każdy swój
samochód walczę do końcaI prawidłowo
Ze Swiftem też tak
będzie, przyzwyczajam się do aut i ratuję mimo, że to nieopłacalne i czasami znajomi
pukają się w czołoNiech kupią taki używany i tani samochód, do którego nie będzie trzeba dokładać Albo niech do siebie pukają
-
I prawidłowo
Niech kupią taki
używany i tani samochód, do którego nie będzie trzeba dokładać Albo niech
do siebie pukająOstatnio szedłem na parking z błotnikiem przednim w ręku i spotkałem kuzyna z żoną.
Pytają:
- A co tam niesiesz?
Ja odpowiadam:
- Aaa, kupuję auto na raty
-
Ostatnio szedłem na
parking z błotnikiem przednim w ręku i spotkałem kuzyna z żoną.
Pytają:- A co tam
niesiesz?
Ja odpowiadam: - Aaa, kupuję auto
na raty
Dobre
EOT
- A co tam
-
Myślę, że dobry
wybór i cena niezła.Już są
-
Już są