Podgrzewane lusterka
-
Gratuluję...
determinacji
Ja skorzystałem z
gotowego produktu AJS-u - nie żałuję, bo te lusterka raczej nie pękają pod wpływem
wody, mniej się brudzą podczas jazdy oraz regulowane są od środkaMyślałem o takim rozwiązaniu,ale oryginalne lusterka kurzyły by mi się na półce z klamotami
Grzania używam
najczęściej zimą i jesienią, nawet podczas jazdy, gdy lusterko jest mokre
(niekoniecznie zamarznięte lub zaparowane) Przydatny bajer, do tego wpływający na
bezpieczeństwoWłaśnie mi chodzi o tą ograniczoną widzialność w lusterkach spowodowaną kroplami wody
-
Myślałem o takim
rozwiązaniu,ale oryginalne lusterka kurzyły by mi się na półce z klamotamiAaa to miałeś komfort w postaci rezerwy na półce Bo to dość ryzykowna operacja Pomijam niską cenę lusterek w razie niepowodzenia
Właśnie mi chodzi o
tą ograniczoną widzialność w lusterkach spowodowaną kroplami wodyW AJS-owej wersji lustro schowane jest w głębi obudowy i nawet podczas jazdy nie jest narażone na działanie wody, pomimo opadów.
-
Aaa to miałeś
komfort w postaci rezerwy na półce Bo to dość ryzykowna operacja Pomijam niską
cenę lusterek w razie niepowodzeniaWróć...
Jakbym kupił AJS to oryginalne by mi się musiały kurzyć na półce
Poza tym to masz rację...mam zapas lusterekW AJS-owej wersji
lustro schowane jest w głębi obudowy i nawet podczas jazdy nie jest narażone na
działanie wody, pomimo opadów. -
Poprawiłem
Mój błąd bo myślałem o jednym,a malowałem co innegoTo popraw jeszcze oznaczenie "541" na "561".
Dodałem schemaciki w poście wyżej. -
541 zostaje
-
541 zostaje
Dlaczego? Tak jest oznaczony?
I na pewno ma wyprowadzenie 87a? -
541 zostaje
Poprawione - teraz OK.
Tak sądziłem, że jeśli upierasz się przy 541, to muszą to być dwa wyprowadzenia 87, a nie raz 87 i raz 87a. -
a nie prościej było kupić gotowe podgrzewane lusterka? Były dodatkowo składane na "sztywno", a nie na "harmonijkę" i z regulacją od wewnątrz. Była kiedyś firma, w Radomiu zresztą, która produkowała takie. Ja do swojego kupiłem takie kiedyś i bardzo sobie chwaliłem
-
a nie prościej było
kupić gotowe podgrzewane lusterka? Były dodatkowo składane na "sztywno", a nie na
"harmonijkę" i z regulacją od wewnątrz. Była kiedyś firma, w Radomiu zresztą, która
produkowała takie. Ja do swojego kupiłem takie kiedyś i bardzo sobie chwaliłemPewnie prościej, ale na pewno nie taniej Pisałem o tych lusterkach wcześniej
-
Oryginalne są dobre i trzeba było je wykorzystać.Kolejne graty,fanty wylądują na półce i będą się kurzyć?
-
Pewnie prościej,
ale na pewno nie taniej Pisałem o tych lusterkach wcześniejPrzyznaję bez bicia, że nie chciało mi się czytać całości ;p