Brak zdjęć w przeglądanym archiwum
-
Witam bardziej wtajemniczonych zlosnikiów i proszę o info, dlaczego przeglądając archiwum w postach wskazujących widok zamieszczonego zdjęcia ja go nie widzę ?. Czy może pozostał sam wpis tekstu a zdjęcia zostały usunięte?
-
Zapewne wygasły linki do nich
-
No mi się też tak często zdarza. Zauważyłem gdy jestem nie zalogowany to większości zdjęć nie widzę. Po zalogowaniu już są widoczne choć też nie wszystkie.
-
Witam bardziej
wtajemniczonych zlosnikiów i proszę o info, dlaczego przeglądając archiwum w postach
wskazujących widok zamieszczonego zdjęcia ja go nie widzę ?. Czy może pozostał sam
wpis tekstu a zdjęcia zostały usunięte?Wszystko zależy od tego, na jakim serwerze znajdują się fotki.
-
Dziękuje za info , to wyjaśnia sprawę. A jak widzę to nie tylko mój problem.
-
Niestety, trzeba by pewnie prosić każdego z osobna o odświeżanie linków, ewentualnie, żeby wrzucili na serwer zlośnika zdjęcia i poprawili linki
-
Tak jest - dlatego przy każdej nadarzającej sposobności proszę o wrzucanie zdjęć od razu na forum, a nie podlinkowywanie do innych serwerów.
I szybsze to, i zostaje razem z postami. Jedyne ograniczenie to ew. zmiana wielkości i wagi fotki - ale to jest przecież do opanowania.