Rozbity ticus
-
niestety mialem dzis pecha i przypapralem na mokrej nawierzchni szkoda mi tikusia bo sie przyzwyczailem ale nie wygląda to optymistycznie
-
no szkoda. A skoro odgrzebałeś wątek, to może tak wstawisz zdjęcia??
-
udało sie:))
-
udało sie:))
Solidne uderzenie...
-
ale urwał!
Nie smutaj, kupisz sobie nowego
-
a szyba czołowa to poszła od przekoszenia budy?
czy pasy się "wypięły"? -
Robiąc lekkie OT.
To albo ja jestem dziwny albo patrząc na to zdjęcie wygląda jak "WALL-E" który -
szybke zbiłem głową .udało się to mialo byc ze zdjecie udalo mi sie wkleic:) autko stoi w garazu kupilem go rok temu nowe zawieszenie akumulator pasy z tylu robione z przednich na fotelik dla dziecka na szczęście jechałem sam nie zmieniłem jeszcze na zimowki slisko bylo autko przedemna zachamowalo w miejscu przed pasami pieszy wbiegł a ja pojechałem na wielosezonowkach
-
szybke zbiłem głową
.udało się to mialo byc ze zdjecie udalo mi sie wkleic:) autko stoi w garazu kupilem
go rok temu nowe zawieszenie akumulator pasy z tylu robione z przednich na fotelik
dla dziecka na szczęście jechałem sam nie zmieniłem jeszcze na zimowki slisko bylo
autko przedemna zachamowalo w miejscu przed pasami pieszy wbiegł a ja pojechałem na
wielosezonowkachKurde czlowieku! czy ty wiesz co to jest kropka, przecinek ???
-
szybke zbiłem głową .
Jakim cudem pas bezpieczeństwa aż tak się wyciągnął
-
Jakim cudem pas
bezpieczeństwa aż tak się wyciągnąłLuźno pas zapięty lub w ogóle nie zapięty.
-
jak się domyślacie pasów nie zapiołem, nie spisałem autka na straty kupuje powoli cześci i bedzie naprawa zdjecia będe zamieszczać .Przepraszam za błędy i interpunkcje pozdrawiam
-
nie spisałem autka na straty kupuje powoli cześci i bedzie
Ja na twoim miejscu kupił bym drugie Tico a to zostawił na części zamienne do tego kupionego bo nigdy nie wiadomo co się kupi.
-
Ja na twoim miejscu
kupił bym drugie Tico a to zostawił na części zamienne do tego kupionego bo nigdy
nie wiadomo co się kupi.No drzwi ma w pięknym stanie W ogóle rudej nie widać (z tego ujęcia przynajmniej)
-
jak się domyślacie pasów nie zapiołem ....
Wcześniej napisałeś też, cyt. pasy z tylu robione z przednich na fotelik dla dziecka na szczęście jechałem sam - trochę więcej wyobraźni na przyszłość, skoro masz dla kogo żyć
-
masz racje od tej pory tylko w pasach
nie ma śladu rdzy na moim tiko
ciężko znaleść tak dobre blachy teraz na zastępstwo
-
tiko w trakcie naprawy zdjęcie z wyciągania.Do wymiany: belka zderzaka, okulary, belka górna, lampy, maska, i szyba. Błotniki po klepaniu wygladają lepiej niż te na szrotach a i chlodnica nowa kolo 75 zł
-
No to powodzenia z naprawą. Mi się trafiła almera n16 full options za całkiem niezłą kaskę.
Zostałem przy skośnookich i jestem zadowolony. A na forum zaglądam bo zawsze mogę pomóc przy robotach z ticusiami -
tiko w trakcie naprawy zdjęcie z wyciągania.Do wymiany: belka zderzaka, okulary, belka górna, lampy, maska, i szyba. Błotniki po klepaniu wygladają lepiej niż te na szrotach a i chlodnica nowa kolo 75 zł
Robisz to gdzieś u znajomego blacharza, bo wg. mnie koszt naprawy tego Tico z lakierowaniem wyniesie ok. 2kzł
-
Ja w naprawę bym się nie bawił tylko kupił drugie a to zostawił na części. Ale również jest opcja aby kupić inne auto a to rozbite sprzedać na części.