Co dziś dłubałem w Tico
-
30zł i oto efekt:
Tęgo przyheftane
-
Tęgo przyheftane
A jaka cisza nastała pod samochodem.
-
"Żabę" masz z firmy Geko może?
-
-
Spora
Widać, że Tico gniją w tym samym miejscu co Swifty... Wszak kiedyś Tico nazywało się Suzuki Alto
-
Dziś znów byłem w
warsztacie i została mi zaspawana i zakonserwowana dziura którą ruda zrobiła.
Tak dziadostwo się
zamaskowało że właśnie zostało odkryte przy spawaniu tłumika.Spora ta dziura. Ja miałem w tych okolicach dziurę wielkości monety 2zł, którą mechannior zaspawał, zapłaciłem coś koło 150
BTW - przydała by Ci się konserwacja, ruda już mocno atakuje
-
Spora ta dziura. Ja
miałem w tych okolicach dziurę wielkości monety 2zł, którą mechannior zaspawał,
zapłaciłem coś koło 150Dziura była w kształcie owalu o średnicy około 3cm.
BTW - przydała by
Ci się konserwacja, ruda już mocno atakujeTak przydała by się
-
Wszak kiedyś Tico nazywało się Suzuki Alto
Szkoda że ta nazwa nie została bo autko wówczas by wyglądało tak : http://samochodyswiata.pl/viewtopic.php?p=390401#p390401
Zupełnie jak Tico.
-
Zgadza się.Jest ona firmy Geko
-
U mnie było coś takiego KLIK
Myślałem, że tylko u mnie coś takiego mogło powstać -
Przyklejenie naklejek - klubowej i zlosnikiowej oraz ogólny przegląd układu wydechowego oraz podwozia w celu przygotowania się do akcji konserwacja
-
U mnie było coś
takiego
KLIK
Myślałem, że tylko
u mnie coś takiego mogło powstaćU ciebie to już całkowicie ruda zrobiła swoje.
Teraz szukam tego:
Potrzebuję jednej sztuki. Ma ktoś na zbyciu? Oprawkę z żarówką mam. Kosz z mocowaniem gdzieś przepadł. Znaczy się w ogóle go nie było jak kupiłem auto.
-
BTW - przydała by
Ci się konserwacja, ruda już mocno atakujeTo miska olejowa jest najbardziej zardzewiała
-
Wymiana linki hamulca ręcznego. Okazało się, że do wymiany jest cylinderek prawy. Nie wiem, już co tu kupować, żeby nie zmieniać tak często - wszędzie szajs
-
Potrzebuję jednej
sztuki. Ma ktoś na zbyciu? Oprawkę z żarówką mam. Kosz z mocowaniem gdzieś przepadł.
Znaczy się w ogóle go nie było jak kupiłem auto.Przepadł, bo pewnie uległ biodegradacji Najlepiej dorobić własne mocowanie z blachy ocynkowanej lub nierdzewki
-
Dorób sobie sam, wrzuciłem gdzieś na forum rysunek tego mocowania w skali 1:1 (chyba dxf i jpg), można wydrukować nakleić na kawałek blachy a potem wyciąć i wygiąć
-
Ja to kiedyś kupowałem w ASO po 3-4zł sztuka...
-
Mocowanie to nie problem.
Gorzej z samą lampką.
-
Mocowanie to nie
problem.
Gorzej z samą
lampką.Fox.Ap-Car,Potak na pewno gdzieś się znajdzie
-
W Ap-car mają na 100%