Lusterka zewnętrzne z Cinquecento do Tico?
-
Witam,
czy ktoś z użytkowników może potwierdzić, że lusterka z Fiata Cinquecento pasują do Tico? Gdzieś wyczytałem taką wypowiedź jednej osoby a chciałbym mieć pewność.
Myślę, że to by była cenna informacja dla nas, ponieważ te lustereczka mają sterowanie od środka i są banalnie tanie w porównaniu z takimi samymi do Tico.
-
Pierwszy raz słyszę / czytam o takiej możliwości. I przypuszczam, że wątpię, aby tak bezproblemowo pasowały...
Być może udałoby się je wstawić, ale zapewne trzeba byłoby coś nawiercać dodatkowo. Może znajdzie się ktoś, kto ma możliwość porównać same lustra? U mnie takiej możliwości brak. -
Pierwszy raz słyszę
/ czytam o takiej możliwości. I przypuszczam, że wątpię, aby tak bezproblemowo
pasowały...Ja też gdzieś wycztałem, że pasują Mógłby to koś potwierdzić
Być może udałoby
się je wstawić, ale zapewne trzeba byłoby coś nawiercać dodatkowo. Może znajdzie się
ktoś, kto ma możliwość porównać same lustra? U mnie takiej możliwości brak.Z tego, co pamiętam te lustra z cc są mniejsze od fabrycznych w tico, a już tym bardziej od tych z AJS-u (regulowanych).
-
Jak kiedyś miałem Tico (piękne czasy to były) to jedno lusterko miałem z CC. Ich wadą jest to że są małe w porównaniu do tych z Tico. Ja miałem akurat sterowane je ręcznie z zewnątrz W garażu mam to lusterko od CC także jak co to mogę fotki tego lusterka porobić
Poniżej zamieszczam poglądowe foto, sorki za jakość ale innego nie mam -
Jeżeli nawet pasują - to nie wyobrażam sobie jeżdżenia autem z lustereczkami tej wielkości. W Matizie są prawie 2 razy większe lusterka niż w CC a w porównaniu z Santa Fe uważam, że są za małe i nic w nich nie widać
Jednym słowem - odradzam.