Zgubione Kluczyki
-
Witam serdecznie byłem na rybach i trach chcemy wracać do domu a tu kluczyków brak;/
Zapasowych nie ma;/Podchowaliśmy go pod dom bo znajomy rozkręcił stacyjkę i czekamy do jutra....
Pytanie..... To jest tico "zwykły" bez elektrycznych zamków itp.....
Pójdę do Ślusarza dorobi klucz i czy on będzie pasować do zamków w drzwiach?? I najgorsze jaki koszt;/jestem mechanikiem , który mówi, że auto działa lub nie działa ;p
Skoro klucz od stacyjki i od zamków jest taki sam czy jeśli zaniosę ta stacyjkę i dorobią mi ten klucz to będzie wszystko działać ?? Nie znam się na mechanice nie interesuję mnie to wogóle chodzi mi o koszta i czy to będzie działać?
-
Witam serdecznie
byłem na rybach i trach chcemy wracać do domu a tu kluczyków brak;/
Zapasowych nie ma;/W ogóle nie masz jednego zapasowego klucza gdzieś schowanego w domu właśnie na takie okazje? Warto dorobić sobie wcześniej zapasowy klucz na takie ewentualności. Dorobienie klucza z oryginału kosztuje grosze, a dorobienie klucza na podstawie zamka to już jest dłubanina która po pierwsze trochę kosztuje, a po drugie zrobi Ci to tylko prawdziwy ślusarz który zna swój fach, a nie popularni teraz "dorabiacze" którzy często potrafią tylko jedną maszynę obsługiwać.
Pójdę do Ślusarza
dorobi klucz i czy on będzie pasować do zamków w drzwiach??Jeśli zrobi to dobrze to będzie pasować, sprawdź ten kluczyk potem na wszystkich zamkach i umów się z nim że jak będzie się zacinać to poprawi.
I najgorsze jaki koszt;/
Tanio nie będzie.
-
Skoro klucz od
stacyjki i od zamków jest taki sam czy jeśli zaniosę ta stacyjkę i dorobią mi ten
klucz to będzie wszystko działać ??Tak.
Zapraszam na forum.
-
Nie wiem, czy taniej nie wyjdzie zakup nowego kompletu zamków z kluczykami na allegro i przełożenie ich do siebie.