Pseudo wzmacniane przeguby z allegro
-
Witam Wszystkich
Niedawno kupiłem przeguby do TICO na allegro wzmacniane z aukcji http://allegro.pl/nowy-przegub-zewnetrzny-tico-matiz-wzmocniony-i1497854191.html
Po za szybką wysyłką nic się nie zgadzało z opisem jedyne wzmocnienie przegubu to chyba ta niebieska farba na nim ;p
Po przejechaniu 20 km przegub wykazywał zużycie, jak by przejechane było na nim przynajmniej na Kamczatkę i z powrotem ha ha ;p
Ogólnie nie polecam tej firmy kupiłem jeszcze w niej wahacze, które różniły się wyglądem oraz jakością od przedstawionych na aukcji. Zamierzam reklamować zakupione przedmioty, więc ogółem NIE POLECAM wam. -
O tych przegubach były już rzesze wątków... Poczytałbyś archiwum nie kupiłbyś....
-
Jak napisal przedmowca, bylo wiele razy o tym. Napisz koniecznie o rezultatach reklamacji
-
Bardziej się tłuką podczas jazdy niż te stare?
-
Niedawno kupiłem przeguby do TICO na allegro wzmacniane z aukcji http://allegro.pl/nowy-przegub-zewnetrzny-tico-matiz-wzmocniony-i1497854191.html
Ja dla odmiany kupiłem 2 przeguby zewnętrzne firmy KAMOKA.
Przy bardzo spokojnej jeździe już po ok. 5kkm pojawiły się trzaski przy ruszaniu na skręconych kołach oraz osłony gumowe po niespełna roku kwalifikują się do wymiany - NIE POLECAM -
Przecież to na zdjęciu widać, że nie jest to produkt dobrej jakości. Dziadoskie opaski, jakaś tania osłona a nawet nie ma pudełka z producentem. I do tego widoczne pobrudzenia od niebieskiej farby na frezie. Cena tez nie mała i ja bym wolał kupić całe półosie z przegubami oczywiście używki. Przynajmniej podobne ryzyko, że fabryczny używany wytrzyma więcej od nowego zamiennika.
-
Ja dla odmiany
kupiłem 2 przeguby zewnętrzne firmy KAMOKA.
Przy bardzo
spokojnej jeździe już po ok. 5kkm pojawiły się trzaski przy ruszaniu na skręconych
kołach oraz osłony gumowo po niespełna roku kwalifikują się do wymiany - NIE POLECAMCoś polecacie. Jakiej firmy najlepiej kupić. Rozumiem że te niebieskie z allegro to omijać szeroklim łukiem?
-
Coś polecacie.
Jakiej firmy najlepiej kupić. Rozumiem że te niebieskie z allegro to omijać
szeroklim łukiem?Tu jest cały wątek w którym i ty się udzielałeś
-
Ja dla odmiany
kupiłem 2 przeguby zewnętrzne firmy KAMOKA.
Przy bardzo
spokojnej jeździe już po ok. 5kkm pojawiły się trzaski przy ruszaniu na skręconych
kołach oraz osłony gumowo po niespełna roku kwalifikują się do wymiany - NIE POLECAMPrzegubow nie mialem, ale niecaly rok temu kupilem oslone przegubu kamoka - niedawno musialem ja wymienic, bo sparciala
BTW - ktos na forum pisal, ze po jakiejs niewielkiej modyfikacji pasuje oslona przegubu od golfa