Klimatyzacja z Rumunii
-
Dobra dojdziemy do tego etapu może za jakiś czas... najpierw instalacja
mam już łapę, sprężarkę, chłodnicę i parownik
brakuje jeszcze osuszacza, sterownika (niebawem powinien być) no i tych nieszczęsnych przewodów -
Dobra dojdziemy do
tego etapu może za jakiś czas... najpierw instalacja
mam już łapę,
sprężarkę, chłodnicę i parownikWszystko z matiza?
brakuje jeszcze
osuszacza, sterownika (niebawem powinien być) no i tych nieszczęsnych przewodówOsuszacz dobierz jakiś najtańszy, bo i tak musisz dorabiać przewody
-
TAK JEST ALL FROM MATIZ
Z racji dupiatej pogody nie odważyłem się na zdjęcie zderzaka i dokładnej przymiarki chłodnicy, ale na "OKO" da się ją zamontować tylko będę musiał wyrzeźbić jakieś dolne mocowanie dla chłodniczki bo jest szersza od oryginału ale za to niższa. -
TAK JEST ALL
FROM MATIZ
Z racji dupiatej
pogody nie odważyłem się na zdjęcie zderzaka i dokładnej przymiarki chłodnicy, ale
na "OKO" da się ją zamontować tylko będę musiał wyrzeźbić jakieś dolne mocowanie dla
chłodniczki bo jest szersza od oryginału ale za to niższa.No pogoda i u mnie nie zachęca do dłubania na dworze Stwórz wątek o klimie z matiza i wrzucaj fotki i wszelkie info Projekt ciekawy, bo budżetowy (części z mietka są tańsze).
-
Miałem informację z foxa, że jesienią przypływa kontener z Korei
Trzeba będzie wybrać się na polowanie
-
Wracamy do tematu klimy
Jest szansa, że 2014 rok okaże się tym, w którym moja instalacja w końcu ruszy. Śpieszę donieść, iż jestem już na finiszu. Oto, czym dysponuję jeśli chodzi o częśći:
- nowa sprężarka R12 do Tico
- nowy skraplacz oryginał do Tico R134A
- nowe wszystkie przewody R134A
- 3 sztuki nowych przewodów tylnych R12
Szukam obecnie okazyjnej szrotowej sprężarki do Matiza celem zabrania jej dekla z przyłączami i podmiany w mojej Ticowej sprężarce.
Albo....
Patrzcie co znalazłem
http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Delphi-A...4-/281151025371
Sprężarka R134 do Tico!!! Tylko ta cena....
-
ostatnio na allegro lub tablicy widziałem używaną sprężarkę do tico
-
Jest pod 12-stkę niestety. Ta której szukam jest identyczna do tej z linku który zapodałem tylko zamiast "Delphi" ma "Daewoo"
-
mam taki dekielek od sprężarki matizowskiej, tylko nie wiem czy to na pewno ten który cie interesuje. wieczorem jak trochę czasu znajdę zrobię foto
-
Łooooo! Jeżeli od Matiza to na pewno będzie pasować. Wysyłaj zdjęcia na priv