Nakladki na pedała
-
Ja samochód z
takimi już kupiłem ale szału niema. Już lepiej w audio sobie zainwestujZainwestowalem, uwierz mi
-
Ja też zainwestowałem w audio... mam tylko 6 głośników
-
Do tematu o pedale / pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech uważa, na czyj post odpowiada. A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.Niedawno prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie, porażka na całej linii.
-
Do tematu o pedale
/ pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech
uważa, na czyj post odpowiada.Trafne spostrzeżenie, źle sobie kliknąłem
A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.
No to ciekawe jakie ale to nie w tym wątku
Niedawno
prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do
obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić
tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie,
porażka na całej linii.Ja mam takowe nakładki ale szału nie ma, a co normalne "geje" to normalne
-
Ja tam jeżdżę na szerokich nakładkach z momo i bardzo przyjemnie się operuje pedałami Co innego jak się założy lakierki...masakra
-
Do tematu o pedale
/ pedałach mi wracać, nie robić OT...
Masa_man niech
uważa, na czyj post odpowiada. A Miecho rzeczywiście ma nietuzinkowe audio.Wlasnie nie bardzo rozumialem, ze kol. Masa_man wlasnie mi odpowiedzial
Niedawno
prowadziłem clio z szerokimi, metalowymi nakładkami. Kiepsko to wyglądało i do
obsługiwania trudne - trzeba wręcz zegarmistrzowskiej precyzji używać, aby trafić
tylko w jeden pedał (w ten, który akurat chce się trafić)... Bez sensu zupełnie,
porażka na całej linii.Jezdzilem kiedys cc i uno z takimi nakladkami. Potwierdzam, porazka
-
Trafne
spostrzeżenie, źle sobie kliknąłemBywa
No to ciekawe jakie
ale to nie w tym wątkuAle w tym juz jest:
KLIKEOT
-
Leo, jak możesz to zmień tytuł. Bo się zaczynam bać czytać ten wątek ;p
-
Leo, jak możesz to
zmień tytuł. Bo się zaczynam bać czytać ten wątek ;pJa wciąż wierzę w ludzi - dajmy szansę wątkotwórcy.