Przeciwmgłowe w tico:)
-
mam do was pyt... dziś wracałem z pracy w porze nocnej i była taka mgła ze musiałem prawie głowę przez okno wychylać:P nie widziałem prawie nic i mam do was pyt... gdzie by fajnie pasowały by przednie przeciwmgielne z przodu... wiem ze za dużo miejsca tam nie ma jak wszędzie) w tym aucie ale jakie lampy kupić i gdzie ja zamontować:p wiem ze chyba kiedyś był podobny temat ale z tego co wiem to ten kolega zamontował lampy pod zderzakiem a ja chce w zderzaku:P
czekam na wasze pomysły i podajcie mi najlepiej link gdzie kupić owe lampy??
-
-
do gda jezdze codziennie:P te lampki nawet zle nie wygladaja:P i maja dosyc poreczne mocowania:P z podlaczeniem nie bede mial problemu bo moj ojciec jest elektrykiem wiec 4pak piwa starczy:P no ale cena troche wysoka tych lampek:(
-
Jesli jeździsz codzienne to chyba lepiej zainwestować te 120zł i założyć światła dzienne zamiast halogenów. Większy pożytek bo mgły nie ma ciągle a od biedy we mgle troszke lepiej się jeździ ma długich ustawionych na najniższy zasięg.
Są także tańsze halogeny firmy Wasem i pasują w dolnej części zderzaka. -
mam do was pyt...
dziś wracałem z pracy w porze nocnej i była taka mgła ze musiałem prawie głowę przez
okno wychylać:P nie widziałem prawie nic i mam do was pyt... gdzie by fajnie
pasowały by przednie przeciwmgielne z przodu... wiem ze za dużo miejsca tam nie ma
jak wszędzie) w tym aucie ale jakie lampy kupić i gdzie ja zamontować:p wiem ze
chyba kiedyś był podobny tematTanie i dobre p-mgielne firmy WESEM kupisz w prawie każdym sklepie ogólnomotoryzacyjnym. Ja płaciłem za nie poniżej 40 zł.
Tu pasowały: KLIK
Jeśli chcesz, na stronie http://wesem.pl/ znajdziesz inne przeciwmgielne dedykowane do innych aut. Parę z nich da się założyć do Tico.ale z tego co wiem to ten kolega zamontował lampy pod
zderzakiem a ja chce w zderzaku:PJak je wsadzisz do zderzaka (czyli w tę najbardziej wystającą do przodu część)? Przecież tam siedzą kierunkowskazy i nie ma już miejsca na halogeny. Miejsce jest pod zderzakiem, w okolicach tego fartucha (spojlera) pod zderzakiem.
A w ogóle pamiętaj, że p-mgielne spełniają swą funkcję tym lepiej, im niżej względem jezdni są zamontowane. -
Jesli jeździsz
codzienne to chyba lepiej zainwestować te 120zł i założyć światła dzienne zamiast
halogenów. Większy pożytek bo mgły nie ma ciągle a od biedy we mgle troszke lepiej
się jeździ ma długich ustawionych na najniższy zasięg.
Są także tańsze
halogeny firmy Wasem i pasują w dolnej części zderzaka.Przedborzak - poprawka: WESEM.
A ja założyłem i dzienne, i p-mgielne. Przydają się oba rodzaje.