Pokrowiec na kierownicę?
-
Jako że nie spotkałem się z pokrowcami na naszą małą i cienką kierownicę do Tico, sam sobie przerabiam pokrowce.
Co jakiś czas kupuję taki pokrowiec jak na zdjęciu, obcinam go, skracam i zszywam mocną nitką.
Nie mam innego sposobu na pokrowiec na naszą nietypową kierownicę.
Takie pokrowce są po 15 złotych. -
Pasują jak ulał pokrowce od malucha chyba. Sam miałem podobny jak do tego na zdjęciu ale był w połowie ze sztucznej skóry i czarnej gumy. Niestety jak wytarł się lakier z tej gummy brudziło ręce na czarno ale fajnie się jeździło bo kierownica taka cienka i do niczego. Kupilem pokrowiec pokryty materiałem za 15zł i lezy teraz w garażu.
Bowiem wolałem potem dołożyć i kupić tą kierownice od swifta GS i niebo a ziemia. -
w realu były i chyba dalej są takie pokrowce, że idealnie pasuja do tico i dobrze w dłoni leża. Kosztowały max 15 zł
-
Zanim zmieniłem kierownicę na tę ze Swifta, to używałem pokrowca takiego KLIK
Dostępny chyba w każdym markecie. Nigdy nie zastanawiałem się czy rozmiar będzie pasować
Jego zaletą jest to, że świetnie radzi sobie z wchłanianiem potu z rąk, nie ślizga się latem w przepoconych rękach jak te niby ze "skóry", można go prać w pralce i wystarcza na 40kkm jazdy
-
Zanim zmieniłem
kierownicę na tę ze Swifta, to używałem pokrowca takiegoMialem taki sam. Nie narzekalem, dopoki nie zaczal sie slizgac Przejscie na kierownice od swiwta poplaca
-
mnie o identyczny chodziło własnie.
-
też taki miałem " ... jest zaje*isty ... " Brałem kolor szary bo pasował do deski rozdzielczej.