Owiewki
-
Macie? Co sadzicie o nich? Jakiego producenta polecacie?
-
Ja mam zamontowane u siebie owiewki czarne z firmy Team Heko. Ta firma się w tym specjalizuje i ich polecam, mam do swojego auta też kupiła z tej firmy i sobie też chwali
tu masz link do strony: http://www.heko.com.pl/ -
ja też mam owiewki firmy Heko, tylko prawa owiewka lubi mi się odklejać.., ale ogólnie też polecam tę firmę...
-
No to chyba wybiorę się na Szczęśliwicką do HEKO po komplet dla siebie.
-
Macie? Co sadzicie o nich?
Jakiego producenta polecacie?Miałem.
PolecamWiosną i jesienią niezastąpione jeśli nie chcemy mieć problemu z parowaniem szyb podczas jazdy.
Wystarczy uchylić szybkę na kilka centymetrów i mamy kłopot z parowaniem szyb z głowy, a dzięki owiewce wiatr nie wieje nam po uszachPodnosi się również walor estetyczny autka
Polecam owiewki firmy Heko, czarne
Aha, jedna uwaga: Mimo, że owiewki fabrycznie mają już nałożony na sobie jakiś klej, to gorąco polecam podkleić dodatkowo w kilku miejscach (punktowo) "super glue" - nie zgubimy tak szybko po drodze owiewek
-
Ja mieszkam niedaleko Hekoi dzieki temu za caly komplet dałem 35zł na wszystkie drzwi .Tylko dzięki temu kupiłem bo normalnie są wg. mnie za drogie. A jak polamała mi się jedna od uderzenia wiatru przejeżdżajacego tira to za jedną zaplacilem 20zł i to w tej fabryce a nie w sklepie.
Należy je kleić na kropelkę bo ten klej co daja fabrycznie to pic na wodę.A w tico szczególnie słabo się trzymają na przednich drzwiach bo takie sa uszczelki.Jesli mialbym dać za komplet te ok 80zł to nie warto.Bardzo delikatne, łamliwe i łatwe do ukradzenia.Choć przydają się i do wnętrza nie leci woda przy uchylonych szybach. -
Ja mieszkam niedaleko Hekoi
dzieki temu za caly komplet dałem 35zł na wszystkie drzwiJa z takim dojściem otwarłbym sklep internetowy
-
Też kiedyś miałem i dobra sprawa ale szczególnie trzeba zwrócić uwagę na klejenie. Jeną zgubiłem kilka miesięcy po założeniu a drugą tej zimy (strona kierowcy), ale kilka lat byłem zadowolony
-
No niestety załatwiał tak tanio jeden chłopak co chyba tam pracował. Bowiem w tym zakładzie jak w kołchozie pracują w akordzie i to za małą kaskę.Więc miło było kupić sporo taniej a i sprzedający był zadowolony.