jaką cenę wystawić--- zbliża się sprzedaż tikusia
-
Moim zdaniem jak kolega wyzej... czyli wystaw moze nie az za 2500 ale tak koło 2200 i zobacz co sie bedzie działo. Tico to bardzo chodliwy temat
-
Za 2500 to z krakowa widzę roczniki od 97 w górę, nie ma szans na tyle, no chyba że ktoś lubi się bujać ze sprzedażą miesiąc lub dwa to spoko. Ja osobiście nie zgrywałem sknery i wolałem sprzedać trochę taniej a szybko i bezproblemowo, wkurza mnie to przyłażenie pseudoznawców i kwękanie że "na pewno bity", "nie serwisowany w aso" i tym podobna fantastyka, szkoda czasu, nerwów i paliwa, dałem trzy setki mniej w ogłoszeniu i drugi chętny w dniu okazał sie kupcem, bez problemowo
-
relatywnie nie chcę zejść poniżej 1400zł bo przecież to i tak nie pieniądz a jest przemieszczadełko w cenie zwykłego roweru
jak przestanie padać w krakowie umyję go i wystawiam
-
Za 2500 to z krakowa widzę
roczniki od 97 w górę, nie ma szans na tyle, no chyba że ktoś lubi się bujać ze sprzedażą
miesiąc lub dwa to spoko. Ja osobiście nie zgrywałem sknery i wolałem sprzedać trochę taniej a
szybko i bezproblemowo, wkurza mnie to przyłażenie pseudoznawców i kwękanie że "na pewno
bity", "nie serwisowany w aso" i tym podobna fantastyka, szkoda czasu, nerwów i paliwa, dałem
trzy setki mniej w ogłoszeniu i drugi chętny w dniu okazał sie kupcem, bez problemowoO kurde to łądnie. Ja wystawiłam miesiąc temu i miałam tylko 2 telefony - ten drugi wczoraj
I wystawiłam za 2.650. Niedługo muszę się konkretnie wziąć za ogłaszanie, bo kolejne autko jakoś będzie i żeby Tikacz nie stał nie wiem ile pod blokiem, bo szkoda. -
wystawiłem
na razie tylko na gumtree
http://krakow.gumtree.pl/c-Samochody-Spr...QAdIdZ199213456 -
moim zdaniem wystawiłeś go za tanio o jakieś 700 zł, ale to Twoja sprawa
-
moim zdaniem wystawiłeś go za
tanio o jakieś 700 zł, ale to Twoja sprawaNo też mi się wydaje, że trochę za mało. Kurde to ja swoje może też drożej jeszcze wystawię. A dziś miałam Pana to psioczył dla zasady i za 2 tysie chciał brać, ale nie oddałam
-
No mogłeś dać 1800 bo nie będziesz miał z czego zjechać, no chyba że zależy na szybkiej sprzedaży to tia, jeśli sprawny technicznie to za 1400 la spokojnie pogonisz.
Olimpijka 2tys. nie taka zła oferta, no chyba że masz w b.dobrym stanie to walcz dalej
-
Olimpijka 2tys. nie taka zła
oferta, no chyba że masz w b.dobrym stanie to walcz dalejDopiero co go kupiłam i sporo włożyłam, więc jak dla mnie 2 to za mało trochę, ale ostatecznie na 2.200 mogłabym zejść z bólem serca
-
relatywnie nie chcę zejść
poniżej 1400zł bo przecież to i tak nie pieniądz a jest przemieszczadełko w cenie zwykłegoZa tą cenę nie powinieneś zbyt długo czekać na kupca.