Dodatkowe schowki w Tico
-
Witajcie !
Jak zapewne wielu z was drażni mnie brak dodatkowych schowków w Tico na drobiazgi typu telefon. Wertowałem skrzętnie całe forum i znalazłem wiele tematów o tunelu środkowym. Sam zamierzam zamontować takie coś od jakiegoś innego wozu.
Może ktoś ma jakieś ciekawe sugestie na temat dołożenia schowka np. w miejsce popielniczki ?
Dobrym miejscem na schowek jest też wnęka głośnika fabrycznego, których i tak u mnie nie ma. -
Witajcie !
Jak zapewne wielu z was
drażni mnie brak dodatkowych schowków w Tico na drobiazgi typu telefon. Wertowałem skrzętnie
całe forum i znalazłem wiele tematów o tunelu środkowym. Sam zamierzam zamontować takie coś od
jakiegoś innego wozu.
Może ktoś ma jakieś ciekawe
sugestie na temat dołożenia schowka np. w miejsce popielniczki ?
Dobrym miejscem na schowekjest też wnęka głośnika fabrycznego, których i tak u mnie nie ma.
Moze pomyśl o zamontowaniu podłokietnika?? masz dodatkowe miejsce na tel , ładowarkę itd.
-
Jak zapewne wielu z was
drażni mnie brak dodatkowych schowków w Tico na drobiazgi typu telefon. Wertowałem skrzętnie
całe forum i znalazłem wiele tematów o tunelu środkowym.Wertowałeś całe forum i nie znalazłeś jeszcze świeżego tematu ??
--->> KLIK
-
Polecam rozejrzeć się za fabryczną szufladą, która wysuwa się spod siedzenia pasażera. Jest takie coś w katalogu części Tico i ktoś potwierdzał, że da się kupić jak się poszuka. Myślę, że praktyczna rzecz.
-
No to na pewno byłaby praktyczna rzecz, bo ta konsola oryginalna jakoś mi do gustu nie przypadła.
-
Ja bym, polecal konsoletke na tunel środkowy.nieraz można kupić to na allegro bo ludzie montowali sobie je w CC.Sam to kupiłem wtedy jak były jeszcze dostępne i bardzo fajna rzecz.Teraz ciężko kupić.Do tego podłokietnik i mamy pełno miejsca na drobne rzeczy.
-
a ja proponuję dorobić kieszeń na tapicerce drzwi od pasażera. Podobnie jak ma się rzecz po stronie kierowcy.
Ja mam taką kieszeń z tapicerki z malucha... jest naprawdę bardzo przydatna i w niczym nie zawadza. Koszt praktycznie zerowy -
Ja bym, polecal konsoletke na
tunel środkowy.nieraz można kupić to na allegro bo ludzie montowali sobie je w CC.Sam to
kupiłem wtedy jak były jeszcze dostępne i bardzo fajna rzecz.Teraz ciężko kupić.Do tego
podłokietnik i mamy pełno miejsca na drobne rzeczy.
Kieszeń w drzwiach oczywiście będzie. Co do podłokietnika to też raczej założę , bo ma dwie przydatne funkcje.
Tunel właśnie myślałem dać od CC, bo jest moim zdaniem trochę lepszy aniżeli ta konsola od Tico.