przewody paliwowe gdzie kupić?
-
tak jak w temacie nigdzie nie mogę dostać, może ktoś z Was pomoże?
-
tak jak w temacie nigdzie nie
mogę dostać, może ktoś z Was pomoże?Jakie dokładnie przewody masz na myśli - giętkie, sztywne ?
-
sztywne sztywne i zasilajacy i powrotny. całkiem zardzewiały aż się sączyć zaczęły:(
tak na marginesie to jakieś aso daewoo jeszcze istnieje? -
sztywne sztywne i zasilajacy
i powrotny. całkiem zardzewiały aż się sączyć zaczęły:(tak na marginesie to jakieś
aso daewoo jeszcze istnieje?Gdzieś jeszcze sklepy się uchowały, warsztaty już raczej nie
-
Hej kolego raz patrzyłem przez przypadek takie porzewody na allegro.Pisze na aukcji że to paliwowe ale źle umieszczona jest aukcja.Jak dla mnie to drogawo, chyba lepiej dać zwykłe przewody do paliwa a nie metalowe.Jak coś to masz tutaj aukcje gdzie można je kupić:
http://www.allegro.pl/item954715093_przewody_przewod_paliwowe_tico_oryginal.html -
dzięki. wczoraj to widziałem na allegro a dzisiaj juz myslalem ze sprzedane ale widocznie slepy jestem
ostatnią sztukę mi Pani odłożyła ale tylko zasilający jest a powrotnego za miesiąc:-/
Ma ktoś może wiedzę czym one fizycznie się różnią i jak rozpoznać który to zasiający a który powrotny na samochodzie?
właśnie się zastanawiam nad zwykłymi przewodami gumowymi bo rzeczywiście 50zł drogawo ale też musiałbym wykombinować jakieś połączenia... jeśli chodzi o doprowadzenie paliwa to nie będzie różnicy między tymi ori a jakimiś z gumy zbrojonymi? -
właśnie się zastanawiam nad
zwykłymi przewodami gumowymi bo rzeczywiście 50zł drogawo ale też musiałbym wykombinować
jakieś połączenia... jeśli chodzi o doprowadzenie paliwa to nie będzie różnicy między tymi ori
a jakimiś z gumy zbrojonymi?A gumowe wytrzymają dłużej niż metalowe
IMO metalowe będą trwalsze od gumowych.Jak zrobić to porządnie,aby znów do tego nie wracać zaraz. -
Jak dla mnie to drogawo, chyba lepiej dać zwykłe przewody do paliwa a nie
metalowe.Nie rozumiem.
Jakie przewody proponujesz wstawić zamiast oryginalnych ?Gumowe ?
Rzeźbić, przerabiać, paprać się....
Lepiej wstawić oryginały -
zgadza się chce oryginały ale trochę z ceną przesadzają 50zł jeden przewód gdzie w łodzi w hurtowni 18zł tylko że 6tyg oczekiwania.
czym się różni przewód zasilający od zwrotnego? -
właśnie się zastanawiam nad
zwykłymi przewodami gumowymi bo rzeczywiście 50zł drogawo ale też musiałbym wykombinować
jakieś połączenia...Przelicz sobie ile będzie Cię kosztować zakup nowych (specjalnych) przewodów gumowych + rzeźba z ich dostosowaniem w aucie a koszt nowych oryginalnych metalowych.
jeśli chodzi o doprowadzenie paliwa to nie będzie różnicy między tymi ori
a jakimiś z gumy zbrojonymi?Ja, mimo wszystko, bałbym się robić przeróbki w tak ważnym układzie....
-
zgadza się chce oryginały ale
trochę z ceną przesadzają 50zł jeden przewód gdzie w łodzi w hurtowni 18zł tylko że 6tyg
oczekiwania.Twoja decyzja czy chcesz płacić słono od razu, czy czekać na towar z lepszą ceną
czym się różni przewód
zasilający od zwrotnego?Nie mam pojęcia, nigdy tam nie grzebałem.
-
zgadza się chce oryginały ale
trochę z ceną przesadzają 50zł jeden przewód gdzie w łodzi w hurtowni 18zł tylko że 6tyg
oczekiwania.
czym się różni przewód
zasilający od zwrotnego?Przewód do pompki = 15811-78B00-000
Przewód powrotny = 15861-78B00-000
Jednak jest różnica.
Widocznie inaczej są wygięte.
Zapytaj lub zadzwoń TUTAJ oni szybko ściągają części.Wiele osób z forum tam zamawiało różne części (ja też) i znają się na rzeczy. -
Przewód do pompki =
15811-78B00-000
http://www.polparts.com.pl/sklep/product_info.php?products_id=463219http://www.apcar.com.pl/szukaj1.html?nt=kli-0892238240-1176886747&fraza=15811-78B00-000
Przewód powrotny =
15861-78B00-000http://www.apcar.com.pl/szukaj1.html?nt=kli-0892238240-1176886747&fraza=15861-78B00-000
-
dzieki wszystkim za pomoc zamówiłem w apcarze cena połowe mniejsza mieli od reki i w pon paczka u mnie i zabieram się za wymianę. dziękuję jeszcze raz za pomoc
-
dzieki wszystkim za pomoc
zamówiłem w foxie w rzeszowie mieli od reki i jutro paczka u mnie i zabieram się za wymianę.
dziękuję jeszcze raz za pomocJakie koszta u nich ?
-
sory bo edytowałem w foxie bylo 39+34+wysyłka więc zrezygnowałem i kpiłem w apcarze bo jednak dużo taniej.
-
-
Chyba żartujesz... Do 2009r
produkowano w FSO Lanosa, do 2008r Matiza.
A więc niektóre są jeszcze na
dwuletniej gwarancji
W Warszawie pewnie
najłatwiej, przykład:
AUTOPARTS
A resztę kraju sprawdzimy u
źródła:
FSOWidać, że chłopaki z ASO przestawili się na większą liczbę marek aut do naprawy
"Ogólne" warsztaty z uprawnieniami do naprawy marki Daewoo (piszę to na podstawie "ASO" ze Sz-na). -
Widać, że chłopaki z ASO
przestawili się na większą liczbę marek aut do naprawyNo jasne bo z samego Daewoo byłoby już ciężko wyżyć
Aczkolwiek np. w warszawskich ASO nadal widzę, że w 90% same Daewoo przyjeżdżają -
Jakie koszta u nich ?
Ja płaciłem za przewód miedziany(fi 5 mm w osłonie plastikowej)po 6 zł/mb.