OT Jak wylecieć z forum szybciej, nim się na nim na dobre zaistnieje?
-
konkurs??? a w dupie mam twoją linijeczke!!!! cymbale...
-
Ładnie to tak? Wchodzisz bez pukania, zadajesz pytania z kosmosu i jeszcze obrażasz userów
-
albo wie o co pytam, albo niech sie zamknie, znajomością swojej wiedzy może się w przyjaciółce pochwalić
-
konkurs??? a w dupie mam
twoją linijeczke!!!! cymbale...Zacznij od Witam/Dzień dobry,później od Proszę
Wyrażaj się!
Nikt Ci nie pomoże jak będziesz obrażał innych
A i jeszcze zobacz w Szukajce... -
konkurs??? a w dupie mam
twoją linijeczke!!!! cymbale...Żegnamy
-
Zacznij od Witam/Dzień
dobry,później od Proszę
Wyrażaj się!
Nikt Ci nie pomoże jak
będziesz obrażał innych
A i jeszcze zobacz w
Szukajce...Daj spokój, jego już tu praktycznie nie ma
-
o jaaaa..... żegnaćmnie możesz tylko sie pytam ile razy?
następny obrażony inteligent? ty linijeczke już czytałeś? -
o jaaaa..... żegnaćmnie
możesz tylko sie pytam ile razy?
następny obrażony inteligent?
ty linijeczke już czytałeś?Wystarczyło tylko raz
Sam się przekonasz już niedługo -
dobra, dymajcie sie w wór..... możecie mnie skasować z waszego profesjonalnego forum....
a może pogadamy o uprawie buraków? -
konkurs??? a w dupie mam twoją linijeczke!!!! cymbale...
albo wie o co pytam, albo
niech sie zamknie,znajomością swojej wiedzy może się w przyjaciółce pochwalić
:totalszok: To w Przyjaciółce mają dział Tico? :totalszok: a w ogóle to się jeszcze ukazuje? :totalszok:
A tak na poważnie to człowiek chce być miły i kulturalny, naprowadzić na zasady panujące w tym miejscu i co? I... tu się nie wypowiem bo jestem zbyt dobrze wychowany
-
a może pogadamy o uprawie
buraków?Zapraszam KLIK
-
Dobra! Dajemy na luz bo on juz nic na Złośniku nie przeczyta
-
Dobra! Dajemy na luz bo on
juz nic na Złośniku nie przeczytachoć i tak za dużo zdążył powiedzieć
-
choć i
tak za dużo zdążył powiedziećNie przejmuj się
-
Nie przejmuj się
Zawsze można by pousuwać jego posty ale...
Przyjdzie Leo to posprząta Ja jednak bym je zostawił, aby potomni wiedzieli, że za takie igraszki jedzie się na wyspy
-
Zawsze można by pousuwać jego
posty ale...
Przyjdzie Leo to
posprząta Ja jednak bym je zostawił, aby potomni wiedzieli, że za takie igraszki
jedzie się na wyspyCały wątek nadaje się na śmietnik
Zresztą zapraszam na Ypsa w celu jego kontynuacji, ten już zostawmy -
hej buraki ale mnie zablokowaliście arek301 back
buachahahhha...
-
Dobra! Dajemy na luz bo on
juz nic na Złośniku nie przeczyta hehearek301 back
no ten text mi sie najbardziej podoba....
dobra buraki, dam już wam spokój.... i chłopcy zapamiętajcie: nie lekcewazcie przeciwnika
a na forum poczyta nie raz -
super - jesteś wielki. Będą o Tobie się na informatyce dzieci w gimnazjum uczyć.
A na poważnie. Pomocy by Ci każdy chętnie udzielił, ale jak wszystko, tak to forum rządzi się pewnymi zasadami. Nie wykazałeś nawet takiego minimum jak kulturalne przedstawienie swojej prośby. Bo widzę, że przedstawienie swojej osoby, w wątku przeznaczonym dla nowych userów, uwłacza Twojemu ego i poczuciu wyższości.
Nie wiem jak sobie radzisz w realym życiu i średnio mnie to obchodzi. Ale tutaj nigdy i niczego nie załatwisz obrażając innych i wysuwając z góry postawy roszczeniowe. Nie taka jest idea tego forum. Jeśli chcesz stawiać takie postawy to udaj się do elektryka i wal mu tekstem "płacę - żądam". Tutaj każdy pomaga społecznie i nie ma obowiązku spełniania Twoich żądań.Co do tematu. To powiem szczerze, że mam podobny problem z moim automatycznym włącznikiem świateł w Tikaczu. Obecnie musiałem go wyłączyć i korzystać ze świateł w sposób "tradycyjny". Nie miałem czasu zająć się szukaniem problemu. Jeśli, któryś z userów ma jakiś pomysł to poprosiłbym o pomoc. ( jeśli nie chcecie tutaj, żeby nie przeczytał tego nasz "roszczeniowiec" to może być na PW).
-
super - jesteś wielki. Będą o
Tobie się na informatyce dzieci w gimnazjum uczyć.
A na poważnie. Pomocy by Ci
każdy chętnie udzielił, ale jak wszystko, tak to forum rządzi się pewnymi zasadami.
----------------- CIACH ----------------------Bardzo dobre podsumowanie. Na początku chciałem wątek skasować, ale dosłownie szkoda mi ostatniego postu Słowika.
Co do tematu. To powiem
szczerze, że mam podobny problem z moim automatycznym włącznikiem świateł w Tikaczu. Obecnie
musiałem go wyłączyć i korzystać ze świateł w sposób "tradycyjny". Nie miałem czasu zająć się
szukaniem problemu. Jeśli, któryś z userów ma jakiś pomysł to poprosiłbym o pomoc. ( jeśli nie
chcecie tutaj, żeby nie przeczytał tego nasz "roszczeniowiec" to może być na PW).Słowik, zrób po prostu nowy wątek, napisz coś o tym automacie i już. Przypuszczam, że masz coś podobnego do Larsowego urządzenia, więc Pirx się pewnie zorientuje, o co chodzi (wiem, że pokrętnie to brzmi, ale wtajemniczeni się orientują ).
A tymczasem wątek zamyyykam.