POMOC W WALCE Z CHOROBĄ
-
Witam.
Pewnie nie kazdy mnie kojarzy, ale to ja zorganizowałem ten zlot wszystkich daewoo w Rawie Mazowieckiej
na wakacje oczywiscie będzie II większa edycja na kilka dniale ja nie o tym...
Pisze z prosbą, niestety nie mam już środkow do walki z chorobą... Konkretniej, mam raka.
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=16302&start=0
tutaj koleżanka zalozyla dla mnie jakis czas temu temat... jest tam wszystko opisane/pokazane itd...
nienawidze nikogo o nic prosić... Jednak jestem do tego zmuszony, bardzo mi z tym źle, ale nie mam innego wyjścia...
mam nadzieje, ze odbierzecie ten temat na poważnie...
Z poważaniem- Cardikazda cegiełka ma znaczenie... (dzieki forum daewoo miałem pieniądze na leki przez pewien czas)
chęć pomocy wyraził też Internetowy Klub Lanosa, Internetowy Klub Matiza i teraz pytanie, czy się przyłączycie?
ps. Jezeli temat, ktory zalozylem nie spelnia z jakis powodow warunkow, przez ktore moze tu istniec, to prosze mi o tym napisać, a nie usuwać temat bez zapowiedzi... To nie jest zaden spam czy cos... prosze najpierw zapoznać sie z tematem, odebrać go na poważnie i jezeli nie moze tu byc, to prosze o informacje dlaczego zostanie usunięty
-
Witam.
Pewnie nie kazdy mnie kojarzy, ale to ja zorganizowałem ten zlot
wszystkich daewoo w Rawie Mazowieckiej
na wakacje oczywiscie będzie II większa edycja na kilka dni
ale ja nie o tym...Witam.
Coś sobie przypominam, że to sierpień 2008 chyba był... Ze dwie czy trzy osoby z forum chyba się wybierały (ale niestety nikt nie napisał po powrocie, czy uczestniczył i jak było).Pisze z prosbą, niestety nie mam już środkow do walki z
chorobą... Konkretniej, mam raka.
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=16302&start=0
tutaj koleżanka zalozyla dla mnie jakis czas temu temat... jest
tam wszystko opisane/pokazane itd...
nienawidze nikogo o nic prosić... Jednak jestem do tego
zmuszony, bardzo mi z tym źle, ale nie mam innego wyjścia...
mam nadzieje, ze odbierzecie ten temat na poważnie...
Z poważaniem- CardiByłem za linkiem, czytałem. Napiszę krótko: współczuję, bo zdaję sobie sprawę, co ta choroba znaczy. Z problemami finansowymi osób cierpiących na nowotwór też się zetknąłem i stykam się na co dzień (właściwie co miesiąc). Wiem, że to trudne sprawy.
kazda cegiełka ma znaczenie... (dzieki forum daewoo miałem
pieniądze na leki przez pewien czas)
chęć pomocy wyraził też Internetowy Klub Lanosa, Internetowy
Klub Matiza i teraz pytanie, czy się przyłączycie?Ponieważ nie mogę zabierać głosu w imieniu wszystkich klubowiczów, ani tym bardziej osób korzystających z forum i niebędących klubowiczami, pozostawiam Twoją sprawę do przemyślenia i poczynienia wpłaty osobiście każdemu czytającemu ten wątek.
Jeśli chodzi o klub jako całość, nie mogę zaoferować Tobie żadnej pomocy materialnej, gdyż stanowimy nieformalną organizację zrzeszającą posiadaczy i sympatyków Tico. Klub nie ma osobowości prawnej, nie prowadzi działalności finansowej, uczestnictwo nie wiąże się z żadnymi obowiązkowymi składkami, zaś wszelka pomoc w pokryciu wydatków związanych z istnieniem klubu polega wyłącznie na dobrowolnych darowiznach osób chcących nas wesprzeć. Ponieważ w linku prowadzącym na Twoje forum znaleźć można numer Twojego konta, proszę zainteresowanych sprawą ludzi o poczynienie wpłaty bezpośrednio pod podanym adresem.ps. Jezeli temat, ktory zalozylem nie spelnia z jakis powodow
warunkow, przez ktore moze tu istniec, to prosze mi o tym
napisać, a nie usuwać temat bez zapowiedzi... To nie jest zaden
spam czy cos... prosze najpierw zapoznać sie z tematem, odebrać
go na poważnie i jezeli nie moze tu byc, to prosze o informacje
dlaczego zostanie usuniętyNie rozumiem, dlaczego od razu, z góry zakładasz wrogie nastawienie moderatora i/lub administratorów do Twojej sprawy oraz w dopisku publicznie to artykułujesz. Jeżeli miałeś obawy co do losu wątku, wystarczyłaby krótka wiadomość prywatna (priv) do mnie - tym bardziej, że domagasz się informowania Ciebie o moich ewentualnych działaniach.
A tymczasem wątek ten podwieszam. -
na prawde nikt nie podeslal linku do opisu tego co sie dzialo?
a tak ladnie to opisalem i zrobilem liste obecnosci, dalem linki do filmikow/zdjęć...
Macie linka:
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=16031&start=345z tym dopiskiem, odnosnie usuwania tematu, to bylo z rozpędu poprostu, nie myslalem...
dodam tylko, ze każda wpłata jest tylko i wyłącznie wyborem osobistym, z wlasnej, nieprzymuszonej woli... Ja osobiscie nienawidze błagać, zwlaszcza w takim delikatnym temacie... Pieniądze... Nie chce błagać, wiec nie będe pisał rzeczy typu: "Ludzie, pomocy!" czy jakiś innych wykrzyczen.... Jednak temat bylem zmuszony zalozyc, bo jestem pod kreską.... Dgyby ktoś był zainteresowany pomóc Cardiemu, to pod linkiem z pierwszego posta wszystko znajdziecie
AAA! Najważniejsze :Dzobaczcie ten temat ze spotu w Rawie, na ostatnij stronie wszystko opisalem i jak wszystkie zdjęcia/filmy obejrzycie, to pomyslcie sobie, ze na wakacje bedzie kilka razy wiekszy, kiludniowy zlot w Lubelskim, ktory juz zaczynam powoli organizować
i niezmiernie dziekuje za zaakceptowanie mojego tematu wszystkim, ktorzy mi pomogli, zechca pomóc, na pewno jakos sie odwdziecze.... nie zostawie tego bez pamięci...
-
jakbyś tu wrzucił swoją ofertę portretów, to wszyscy by odrazu zrozumieli. a tak wylądowałeś na pchlim targu.
-
Na raka jest lekarstwo!
Wysyłam link, który przyda się tobie i każdemu, kto ma raka,
Wysyłam to tak często jak tylko mogę, choć większość po prostu twierdzi ze wszyscy robią dla nas najlepsze, co mogą
http://magicsport.pl//news/zdrowie/witamina,b17,laetrile,,lekarstwo,na,raka,N191.htmlJeżeli nie masz czasu by oglądać wszystkie te filmy z linku to po prostu wejdź na allegro kup witamina b17, w jakiej kolwiek postaci i jak najszybciej zażywaj, jest sposób z witamina b17 jest tez jakiś sposób z ciecierzycą filmy o tym są na youtube.
W filmie mówią ze, jeśli jest to zaawansowany rak medycyna daje 1% a b17 daje 15% szans.
Kiedyś interesowałem się tak zwanymi teoriami spiskowymi, teraz interesują mnie konkrety i fakty, bo jestem przekonany ze tak jak lekarstwo na raka możemy mieć darmowa energie ekologiczna żywość samochody i niema zero pracy. Wiec, jeśli cos się zmieni po tym to daj znać to zawsze by była jedna opinia więcej. Polecam tez obejrzeć wszystkie te filmy
Jeszcze herbata z pokrzywy taka długo parzona, i jakieś migdały ponoć pomagają